Zo maak je er een magische dag voor jezelf van

SoulCollage® bibliotheek

Soms heb ik van die dagen dat ik wat moe ben, de kinderen zijn er niet en ik weet niet zo goed wat te doen. Ik heb eigenlijk even nergens zin in. Ik heb geen richting en ook geen innerlijke stilte. Soms pak ik dan mijn SoulCollage® kaarten erbij en trek er 2 kaarten blind uit de stapel voor die dag, zo ook vandaag.

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

De eerste kaart die ik blind trok ging over verbinding met het 6e chakra, met het ver zien, met het zien met de derde oog om te zien wat er nodig is. Om visie te ontwikkelen in verbinding met de wereld en oude kennis.

De tweede kaart ging over het lopen van een heilige pad ,vol met magie en symbolen en vertelde mij dat ik meer met rituelen moest gaan doen. Dat ik die meer moest gaan gebruiken bij projecten en ze met magie moest verbinden.

Door in de kaarten te stappen kom ik in verbinding met diepere delen in mijzelf, ik voel die heiligheid, de magie van rituelen, ik krijg meer verbinding met mijn visie. Het vertelt mij dat ik meer aandacht moet besteden aan de magische kant van het leven, die in verbinding staat met onzichtbare energieën.

Ik voel me dieper in mijzelf zakken en alles begint te stromen. Ineens heb ik zin om van alles te gaan doen, ik heb inspiratie, het begint te bruisen. Ja, de rituelen en meditatie, ik dacht daar al langer over om daar weer meer aandacht aan te besteden.

De kaarten helpen mij bij het daadwerkelijk te gaan doen. Het is van willen naar voelen gegaan in mijn lichaam en dan gaat het werken.

En vandaag heb ik alle ruimte en tijd om me te baden in het magische, in het maken van een sterkere verbinding van de wijsheid in mijzelf. Alle tijd en ruimte om me te voeden en om te voeden, wat zo belangrijk is in mijn leven.

Vandaag is het mijn magische dag.

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »