Wat zijn transpersoonlijke kaarten?

SoulCollage® bibliotheek

Seena Frost, de bedenker van SoulCollage® beschrijft de bijzondere methode ook wel als het proces van het ene en het vele; ook al zijn we opgedeeld in vele delen, we zijn ook één. Het ene zou je de bron, het vele, het universum, God kunnen noemen.

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Het vele is de diversiteit, uniekheid, afgescheidenheid van alles dat is, we noemen dat in SoulCollage® de ziel. Maar om het ene en het vele te kunnen zien en ervaren is er bewustzijn nodig. Daarom is er een 3e transpersoonlijke kaart bedacht voor de kaartengroepen en dat is de getuige.

Je kunt kaarten maken voor de 3 transpersoonlijke thema’s: de bronkaart, de zielsessentiekaart en de getuigekaart. Deze representeren het mensoverstijgende, het mystieke, de stilte.

Met deze kaarten doe geen SoulCollage® proces omdat ze geen stem hebben, ze zijn. Er is geen schaduw en ze zijn niet persoonlijk. Je kunt deze kaarten gebruiken door ze neer te leggen bij de readingen die je met je andere kaarten doet, of je gebruikt ze voor meditatie en comtemplatie, zodat je dichterbij je essentie en de essentie van alles kunt komen.

Wil je de mystiek van de kaarten ervaren? Begin dan met de online SoulCollage® workshop.

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »