Waarom het delen van kaarten zo belangrijk is

SoulCollage® bibliotheek

Wanneer je kaarten hebt gemaakt is het ook bijzonder om in ieder geval één kaart te lezen van de kaarten die je net gemaakt hebt.

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Dit kun je uiteraard alleen doen, maar het is zo bijzonder om dat in een klein groepje te doen, samen met anderen. Seena, de oprichtster van SoulCollage® zegt: “Hoe meer tijd een groep besteed aan het delen van wat ze ontdekken, hoe rijker hun ervaring zal zijn.”

De ervaring

Mijn ervaring is dat het lezen anders is en dieper gaat als ik mijn kaart lees met de groep. Dit hoor ik ook veel terug van deelnemers. Je bent getuige van elkaars verhaal, er wordt aandacht aan geschonken en met die energie kun jij dieper doordringen tot jouw lezing.

Door lezingen van een ander te horen gaan harten open en ontstaat er meer verbondenheid. Iets dat weer versterkend is voor het lezen. Doordat ieder zich openstelt, wat wonderbaarlijk snel en gemakkelijk gebeurt in een groep bij SoulCollage®, ontstaat er vertrouwen. Ook dit werkt weer versterkend voor het proces.

De lezing van een ander horen

De lezing van een ander raakt je ziel omdat je elkaars spiegel bent. Wij zijn die individuen, het ene, maar we zijn ook één met elkaar; het hele. Door het proces met elkaar te doen wordt het hele versterkt, wat tot heelheid leidt.

Ben je gewend om alleen kaarten te maken en het proces alleen te doen, zoek dan eens een groep op om het samen te doen. Weet je nog niet zo goed hoe het werkt, zoek dan een facilitator op zodat je het proces goed onder de knie krijgt.

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »