Waarom je kunt vertrouwen op het proces

SoulCollage® bibliotheek

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen bij SoulCollage® workshops en trainingen: vertrouw op het proces.

We hebben soms de neiging om controle te willen houden over ons leven, ook over wat er gebeurt bij het maken van SoulCollage® kaarten. Telkens weer vertel ik over het onbewuste en de sterke krachten die weggestopte delen van jezelf hebben.

Ogenschijnlijk zijn deze delen er niet, maar er hoeft maar iets te gebeuren en…pats…daar komt ineens dat gekwetste innerlijke kind naar boven, of de rebel omdat je je beperkt voelt door een ander en nemen het stuur over, zonder dat dit gewenst en zelfs destructief kan zijn.

Wij hebben een innerlijke wijsheid die ons kan leiden, als we dat willen. In SoulCollage® uit zich dat door de afbeeldingen die zoveel aandacht trekken, dat je er eigenlijk niet omheen kunt. Dit kunnen ook afbeeldingen zijn waar je weerstand op hebt.

Volg je gevoel, volg de afbeeldingen, laat alles onstaan zoals dat vanuit je gevoel klopt en zie alles wat er gebeurt als een stuk synchroniciteit, dat het dus geen toeval is dat het nu op dit moment gebeurt.

Ook als scheur je per ongeluk een stuk van de afbeelding kapot, dit kan ook een reden hebben.

Go with the flow en vertrouw op het proces zoals het zich aandient…dan haal je het mooiste uit jezelf en schijn je licht op de delen die allemaal een stukje goud in zich hebben.

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test