Niet fit? Met je kaarten krijg je inzicht

SoulCollage® bibliotheek

Ik kan soms te hard van stapel lopen en loop mezelf dan voorbij, tegen beter weten in. Mijn lijf zegt dat ik rust moet nemen maar daar luister ik niet altijd naar. Het gevolg is dat ik dan ziek of ziekig wordt. Herkenbaar?

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Ik ben ervan overtuigd dat elke ziekte een emotionele basis heeft een aangezien de SoulCollage® kaarten innerlijke delen van jezelf representeren, zo ook archetypen, kun je deze innerlijke wijsheid een stem geven door de SoulCollage® kaarten te gebruiken.

Ik heb dit ook gedaan naar aanleiding van het krijgen van een griep. Ik stelde de vraag waarom ik nu de griep kreeg en welke “Neters” daar iets over zouden kunnen zeggen?

Dit geeft mij telkens weer andere en diepgaandere inzichten dan als ik het met mijn hoofd beredeneer. Door het lezen van de kaarten kan er specifieke informatie gegeven worden over het waarom en wat er nodig is om te herstellen, naast de benodigde bedrust.

Soms kunnen het heldere, maar confronterende boodschappen zijn, waar je iets mee moet gaan doen.

Wil je dit ook uitproberen met je SoulCollage® kaarten? Formuleer dan eerst de vraag. Trek met de vraag in je achterhoofd 4 kaarten en geef antwoord op je vraag vanuit de kaart, vanuit datgene wat of die jij bent op die kaart.

Dit doe je met alle vier de kaarten en voilà, daar is je antwoord.

Veel succes!

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »