Hoe je helden & inspiratiebronnen gebruikt

SoulCollage® bibliotheek

Ken je het boek de reis van de held van Joseph Campbell? Hij heeft een groot gedeelte van zijn leven gewijd aan het onderzoeken van oude mythen, sprookjes en andere verhalen. In het boek beschrijft hij de stappen die genomen worden tijdens spirituele groei.

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Één van de stappen houdt in dat je een mentor, een bondgenoot zoekt, iets waar Tijn Touber in zin boek een Verlicht leven ook over schrijft. Hij beschrijft in zijn boek hoe Neo, in de film the Matrix een mentor vindt.

Iemand die een paar stappen verder is in de ontwikkeling en je kan helpen bi het zetten van die van jou. Ook haalt Tijn Gandalf aan die een rol als mentor speelt in de Ban van de ring.

Vaak hebben we meerdere mentoren in ons leven, mensen die ons inspireren, aan wie we ons spiegelen, die een voorbeeld en/of inspiratiebron zijn.

Ga eens na wie jouw voorbeelden zijn, wie jou inspireren. Misschien zijn dit schrijvers, politici, acteurs, muzikanten, een yogaleraar. Maak eens een lijstje voor jezelf van deze mensen.

Wanneer je werkt met SoulCollage®, dan kun je je kaarten die je maakt indelen in vier groepen (naast de transpersoonlijke kaarten), één van deze vier groepen is de gemeenschapsgroep.

De lijst die je net hebt gemaakt valt binnen deze groep. Mensen die van belang zijn in je leven. Je hoeft ze niet persoonlijk te kennen om ze in je gemeenschapsgroep te kunnen plaatsen.

Je kunt van elke persoon die je net hebt opgeschreven een SoulCollage® kaart maken en deze vervolgens lezen. Je kunt op deze manier deze mensen dichterbij je trekken en als helpers op je pad je laten begeleiden.

Als je een kaart gemaakt hebt dan kun je deze delen in de Inner Leadership Community 

Veel plezier!

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »