Balans aanbrengen in je innerlijke delen

SoulCollage® bibliotheek

SoulCollage® is uniek door het werken met 1 aspect, 1 energie per kaart. Dit zorgt ervoor dat het heel helder en gemakkelijk te hanteren is en dat je niet omkomt in allerlei verschillende energieeën.

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Wij hebben vele verschillende aspecten, vele innerlijke persoonlijkheden en archetypen in ons, die allemaal een potentie tot schaduw hebben. Dit houdt in dat er iets teveel of te weinig aanwezig is.

Het is heel gewoon dat er verschillende aspecten uit balans zijn, zou dit niet zo zijn, dan zou er geen beweging meer zijn. Maar wanneer er teveel uit balans is, dan kunnen we niet meer goed functioneren. Dan kan onze ziel zich niet meer goed tot uitdrukking brengen.

Maar door met SoulCollage® te werken, kun je door kaarten te maken voor elk aspect en door het proces te doen, weer balans aanbrengen. Dit doe je door licht te schijnen op de schaduwstukken van je aspecten. Wanneer je iets in de schaduw houdt en er niet mee werkt, zal het op een onbewust niveau een dubbel zo sterke uitwerking op je hebben.

Wanneer dit stuk getriggerd wordt, breekt het ineeens uit de schaduw en neemt het je over zonder dat je daar zelf invloed op hebt. Wanneer je licht op de schaduw schijnt, mag het er zijn en zul je de kracht van dat stuk ook erkennen. Het zal dan geen ongecontroleerde invloed meer op je hebben, maar je helpen in je leven.

Elk schaduwstuk heeft ook zijn kracht. Kijk maar eens naar agressie: wanneer je dit onderdrukt, ontplof je op bepaalde momenten wanneer het onbewust getriggerd wordt. Maar agressie zal, wanneer het meer in balans wordt gebracht, je ook kunnen beschermen op momenten dat het echt nodig is.

Je kunt zelfs een aparte kaart maken over een schaduwstuk van jezelf om ermee te werken.

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »