Restitutie regeling

Covid-19 regeling

Als een fysiek, face to face event niet doorgaat vanwege (verplichte) Covid-19 maatregelen dan krijg je je geld terug of je kunt het event verschuiven naar een volgende keer. (Online events gaan vanzelfsprekend altijd door.)

Fysieke, face to face workshops/events

Je kunt annuleren tot twee weken voor aanvang van dit type workshops. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren. Je kunt wel iemand anders, in de plaats van jezelf, naar deze workshop laten gaan.

Online cursussen & events

Annulering en restitutie van je geld is bij online cursussen en online events niet mogelijk. Je kunt wel iemand sturen voor jou in de plaats.

SoulCollage® Facilitator training

Bij annulering tot 2 maanden vóór aanvang van de SoulCollage® facilitator training wordt het volledige bedrag minus €100,- annuleringskosten teruggestort. Daarna kun je niet meer annuleren.

Wanneer het aanbetalingsbedrag nog niet is voldaan bij annulering, wordt er een factuur gestuurd voor de annuleringskosten.

Er wordt geen geld teruggegeven wanneer je niet aanwezig bent tijdens de training, of wanneer je eerder weg moet. Je kunt wel iemand voor jou in de plaats laten komen bij het begin van de training, als deze de goede voorbereidingen getroffen heeft.

Het is mogelijk, bij uitzondering, een deel van het trainingsgeld te verplaatsen naar een volgende training die door Lucy Schaaphok wordt gegeven(binnen 12 maanden).

Translate »