Online workshop Innerlijke Criticus

Wanneer je voelt dat je vast zit, depressief, gestresst of gefrustreerd, dan is de kans groot dat je innerlijke criticus bepalend is in je leven. Met deze online workshop maak je jezelf vrij en durf je meer om je dromen na te jagen.

8 februari 2022

19:30 – 22:00
Online | € 45,-

Online workshop innerlijke criticus

Wanneer je voelt dat je vast zit, depressief, gestresst of gefrustreerd, dan is de kans groot dat je innerlijke criticus bepalend is in je leven.

Vind je het niet tijd dat deze stem in je wat milder mag worden en je liefdevolle gedachten en liefdevol naar jezelf bent?

Dat je tegen jezelf zegt: “jij kunt dit” in plaats van “wie denk je wel dat je bent?” Dat je niet meer van die onaardige dingen over jezelf zegt, over je lichaam, over je gevoelens en over je handelen?

De innerlijke criticus houdt je vaak tegen in het voluit te leven en voor je dromen en verlangens te gaan.

Het inzicht krijgen in mijn innerlijke criticus bracht mij ontzettend veel. Ik had ook last van al die gemene stemmetjes en luisterde naar ze. Ik geloofde ze, waardoor ik niet mijn ware zelf durfde te leven en te tonen.

Toen de innerlijke criticus duidelijker werd, ontdekte ik de enorme invloed die het had op mijn leven en besloot ik er niet meer naar te luisteren. Ik ging mijn dromen najagen en voelde dat alles ging stromen. Ik viel een enorme last van mij af.

We hebben allemaal deze stem in ons die van allerlei onaardige dingen zegt over onszelf. Waarom we niet goed genoeg zijn, waarom we niet succesvol zullen zijn, dat mensen ons niet leuk zullen vinden, waarom we iets niet zouden moeten doen.

Het is een deel in ons dat gecreëerd is in ons leven door onze maatschappij en de mensen die invloed op ons hebben gehad, vaak al in de jeugd. Soms is het door een ogenschijnlijk onschadelijk commentaar, soms door serieus trauma.

De innerlijke criticus ontwikkelt zich meer en meer wanneer we ouder worden en vaak is het niet één stem, maar 2 of meer.

Wanneer we iets willen doen wat ons wat uit de comfortzone brengt, dan komt de innerlijke criticus al heel snel om de hoek kijken en probeert je tegen te houden, door neerbuigende dingen te zeggen, waardoor je het niet gaat doen.

Wil jij milder naar jezelf worden, meer durven, meer van jezelf houden en je dromen na gaan jagen? Volg dan deze workshop en maak jezelf vrij.

In deze workshop

 • leer ik je meer over deze innerlijke criticus en wat je kunt doen om het niet meer zoveel invloed te laten hebben in je leven, zodat jij echt durft te gaan staan voor wie je bent en je verlangens kunt gaan vervullen
 • Help ik je bij het onderzoek naar je eigen innerlijke criticus
 • Leer ik je hoe je de innerlijke criticus minder toneel kunt geven in je leven
 • Gebruiken we SoulCollage® om de innerlijke criticus meer in balns te laten komen
 • Leer ik je wat je doen wanneer je innerlijke criticus op een bepaald moment de kop opsteekt
 • kun je een levensveranderende ervaring hebben
 • Deel je met gelijkgestemden je ervaringen, zodat je elkaar ook kunt ondersteunen

Praktische informatie

De workshop vindt online via Zoom plaats op 8 februari van 19.30 tot 22.00 uur. Je investering is €45,-

Als bonus kun je een maand lang al mijn online cursussen op je eigen moment volgen omdat deze workshop in het online SoulCollage® Pad gegeven wordt.

Je betaalt met automatische incasso en je kunt je direct weer afmelden, als je alleen de workshop wilt volgen en alleen maar een maand mee wilt doen.

Deze workshop is ook geschikt voor je wanneer je al een SoulCollage® kaarten hebt gemaakt over de innerlijke criticus, we gaan nog dieper onderzoek doen naar dit deel van jezelf.

Wat heb je nodig?

 • schrijfblok/notitieboek
 • pen
 • afbeeldingen/tijdschriften (verkrijgbaar in de webwinkel)
 • karton (verkrijgbaar in de webwinkel)
 • lijm (verkrijgbaar in de webwinkel)
 • schaar (verkrijgbaar in de webwinkel)
 • mesje (optioneel) (verkrijgbaar in de webwinkel)
 • snijmat (optioneel) (verkrijgbaar in de webwinkel)

Wil de deze belangrijke stap voor jezelf zetten?

Lucy is SoulCollage® facilitator en trainer en Inner Leadership expert. Ze wordt opgeleid door Tara Mohr als Playing Big facilitator en haalt hier ook inspiratie vandaan voor deze workshop.

Ervaringen van deelnemers

Het was voor mij een mooie avond met een prachtig inzicht. Ik weet waar mijn innerlijke criticus vandaan komt. En die had ik niet aan zien komen 🙂
Dit is voor mij zo waardevol dat ik het gevoel heb weer een stapje dichterbij te zijn. Er is weer een schilletje van de uit afgepeld! Dank daarvoor!
De info die je de avond gaf was waardevol en ook erg prettig. Een mooie inbedding van theorie en daarna een kaart maken.
– Annelinde van Wouw

online workshop innerlijke criticus

Inschrijven

Translate »