Themabijeenkomst Community

Elke laatste maandag van de maand is er een gratis online thema meeting voor de Inner Leadership community. Je leert anderen kennen en je krijgt meer inzicht in belangrijke thema’s voor jouw Inner Leadership.

26 april 2021

online via zoom
19:30 – 21:00

Gratis

Elke laatste maandag van de maand faciliteer ik de gratis online thema meeting voor de Inner Leadership community.

Elke maand hebben we een ander thema. We delen over wie we zijn en over wat dit thema voor ons betekent en daarna ga je in kleine groepjes een SoulCollage® kaart lezen, naar keuze. Heb jij al eens een  SoulCollage® kaart gelezen en weet je hoe het leesproces werkt? Wees welkom om mee te doen.

Wil je het niet alleen doen? Neem vooral een vriend of vriendin mee.

Heb je nog nooit een kaart gelezen? Dan kun je eerst de gratis mini workshop doen.

Het enige wat nodig is is je aan te melden voor de gratis Inner Leadership Community. Een plek voor gelijkgestemden, privacy gegarandeerd en geen filters of reclame.

We starten altijd om 19.30 uur. Ben jij er bij?

Over de community

De Inner Leadership community is een (gratis) plek voor iedereen die persoonlijk wil groeien (privacy gegarandeerd). Het is een veilige plek waar je je met anderen kunt verbinden en kunt delen over persoonlijke groei en innerlijk leiderschap. Deze plek creëren we samen. Doe je mee?

Themabijeenkomst Inner Leadership Community

Inschrijven

Nog geen lid van de community?

Je kunt je gratis en eenvoudig aanmelden. Ga naar de community en kies vervolgens ‘Join’ in het menu en vul je gegevens in.

Je krijgt direct toegang en je kunt je aanmelden voor deze themabijeenkomst. Je vindt de themabijeenkomst in het menu ‘events’

Ik ben al lid

Dan kun je je, na het inloggen, direct aanmelden voor deze themabijeenkomst. Je vindt de themabijeenkomst in het menu ‘events’