Leven in het nu – gratis inspiratiemeeting

Zit jij soms teveel in je hoofd? Wordt je soms gek van je eigen gedachten?

Leven in het nu is meer leven vanuit je hart in balans met je hoofd. Je laat je meer leiden door je innerlijke weten.

Wil jij vanuit je innerlijke wijsheid meer leren over hoe je kunt leven vanuit het nu? Meld je dan aan voor deze gratis inspiratie-avond.

28 juni 2021

online via zoom
19:30 – 21:00

Gratis

Elke laatste maandag van de maand faciliteer ik de gratis online inspiratie-meeting. Elke maand is er een thema waar we mee werken. Het thema van deze maand is leven in het nu.

Tijdens deze avond neem ik je mee op een innerlijke reis waarin jij vanuit jouw intuïtie en innerlijke wijsheid inzichten krijgt in het meer ontwikkelen van jouw innerlijke balans.

We werken onder andere met de SoulCollage® methode.

Heb jij al eens een  SoulCollage® kaart gelezen en weet je hoe het leesproces werkt? Wees welkom om mee te doen.

Heb je nog nooit een kaart gelezen? Dan kun je eerst de gratis mini workshop doen.

Het enige wat nodig is is je aan te melden voor de gratis Inner Leadership Community. Een plek voor gelijkgestemden, privacy gegarandeerd en geen filters of reclame.

We starten altijd om 19.30 uur. Ben jij er bij?

Wil je het niet alleen doen? Neem vooral een vriend of vriendin mee.

Over de community

De Inner Leadership community is een (gratis) plek voor iedereen die persoonlijk wil groeien (privacy gegarandeerd). Het is een veilige plek waar je je met anderen kunt verbinden en kunt delen over persoonlijke groei en innerlijk leiderschap. Deze plek creëren we samen. Doe je mee?

Themabijeenkomst Inner Leadership Community

Inschrijven

Nog geen lid van de community?

Je kunt je gratis en eenvoudig aanmelden. Ga naar de community en kies vervolgens ‘Join’ in het menu en vul je gegevens in.

Je krijgt direct toegang en je kunt je aanmelden voor deze themabijeenkomst. Je vindt de themabijeenkomst in het menu ‘events’

Ik ben al lid

Dan kun je je, na het inloggen, direct aanmelden voor deze themabijeenkomst. Je vindt de themabijeenkomst in het menu ‘events’

Translate »