SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

Zit jij soms als coach erg in je hoofd? Of merk je dat je klant bij voorkeur vanuit het hoofd blijft denken en handelen? En niet of moeizaam tot zijn of haar kern kan komen? Met deze SoulCollage ® dag voor coaches en therapeuten los je dat probleem op.

12 oktober 2021

van 10.30 tot 17.00 uur
Locatie: Cothen

prijs € 165,-

Meer in je hart, minder in je hoofd

Logisch nadenken is goed. En soms blijven we maar denken en denken we dat ons hoofd alle oplossingen geeft. Je voelt je hoofd soms knarsen als het ware …

Zit jij soms als coach erg in je hoofd? Of merk je dat je klant bij voorkeur vanuit het hoofd blijft denken en handelen? En niet of moeizaam tot zijn of haar kern kan komen? Wil je gemakkelijker en sneller de innerlijke wijsheid en intuitie van je klant aanspreken?

SoulCollage® is een bijzonder krachtige methode die steeds meer coaches en therapeuten gaan gebruiken in Nederland. Met de techniek SoulCollage® maak je als het ware een collage met en van je ziel.

Het geeft je klant op een creatieve en verrassende manier toegang tot je innerlijke wijsheid. Hierdoor worden thema’s sneller duidelijker en kunnen er bij jou en je klant diepgaande inzichten en gedragsveranderingen ontstaan.

Werken met SoulCollage® is krachtig en kan je leven veranderen..

Hoe werkt het?

Deze dag is speciaal voor coaches en therapeuten die SoulCollage® willen gebruiken in hun praktijk met hun klanten.

Ervaring met SoulCollage® is vereist, bij voorkeur in een workshop van een getrainde facilitator.

Je gaat je eigen kaarten gebruiken en inzetten om te oefenen en ik geef je vele tips voor het gebuiken van deze methode in je praktijk.

Praktische informatie

De dag is van 10:30 tot 17:00 uur met een lunchpauze van 13:00 tot 14:00 uur.

Je brengt je eigen SoulCollage® kaarten mee om mee te werken.

Deze dag is inclusief een handout, de lunch en alle materialen.

Je mag SoulCollage® gebruiken in je praktijk zolang je niet de naam in je promotie gebruikt. Mocht je zelf workshops willen geven of de naam gaan gebruiken, dan raad ik je aan om de SoulCollage® Facilitator Training te volgen.

Over Lucy

Lucy Schaaphok is SoulCollage® Trainer. Zij traint met enthousiasme mensen die de SoulCollage® methode op een succesvolle manier willen integreren in hun praktijk.

Ook leidt zij coaches en therapeuten op tot SoulCollage® Facilitator en biedt zij diverse verdiepingstrainingen en thematrainingen voor facilitators en specifieke doelgroepen.

Datum & kosten

12 oktober 2021 | Prijs: €165,- incl. btw | 

De Bronhoeve – Cothen (Utrecht)
van 10.30 tot 17.00 uur

Bij aanmelding met 2 personen kan de tweede persoon voor de helft van de prijs meedoen.

Annuleren

Annulering en restitutie van je geld is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de workshop. Daarna kun je niet meer annuleren en krijg je geen restitutie. Je kunt wel iemand sturen voor jou in de plaats. In deze Corona periode is overleg mogelijk om de workshop in te halen in geval van ziekte.

Tijdens deze workshop

SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

 • Je maakt een eigen blauwdruk

  leer je de eerste stappen van het maken van een persoonlijke blauwdruk die past bij jouw Inner Leadership, zodat je een sprong kunt gaan maken naar het leven vanuit jouw kracht.

 • Je laat je intuïtie spreken

  laat je je intuïtie spreken. Dit betekent dat je niet vanuit je hoofd inzichten gaat krijgen, maar vanuit diepere lagen van jezelf.

 • Je krijgt inzicht in je groeimogelijkheden

  krijg je heldere inzichten over zaken die op dit moment belangrijk voor je zijn in je groei, bijvoorbeeld over stappen die je in je werk of relatie moet zetten. Over wat en hoe het te doen.

 • Je krijgt meer zelfliefde en moeiteloosheid

  ontwikkel je meer zelfliefde en moeiteloosheid in je leven, zodat jij je dromen waar kunt gaan maken zonder innerlijke strijd

 • Je komt meer in balans met rust en ruimte

  zet je de eerste stappen voor meer innerlijk leiderschap. Dit betekent dat je meer in balans gaat komen, waardoor er rust en ruimte komt voor volgende stappen die je wilt zetten

 • Je zet de eerste stap

  zet je de eerste stappen naar een leven op een hoger plan

 • Leer je de uitgebreide basistheorie van SoulCollage®

  SoulCollage® heeft een belangrijke plek in deze workshop. Ik neem je mee op deze reis zodat jij een goede basis hebt voor het werken met deze methode.

 • Je durft te gaan staan voor wie je bent

  maak je meer verbinding met je innerlijke kracht en dit maakt mogelijk dat durft te gaan staan voor wie je bent

 • Krijg je een inspiratieboost

  Je voelt je geïnspireerd door wat je ervaart tijdes de dag, dat kan wel eens doorwerken in je leven

Ervaringen van anderen

‘Krachtig instrument!’

“Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag. – Joanke Sierksma, Essentie Coaching

‘Creatieve manier om contact te maken’

“De SoulCollage® dag bleek voor mij een fijne nieuwe en creatieve manier om contact te maken met mijn intuitie en met elkaar. Het opent mijn hart en geeft ruimte. Smaakt naar meer.” – Marit van der Sleen, Groeiende Zaken

‘Ideeën gegeven voor mijn eigen coachings- en trainingsactiviteiten’

Dank voor de dag, ik vond het echt inspirerend, het heeft me weer dichter bij m’n creativiteit gebracht en ook ideeën gegeven om te gebruiken in mijn eigen coachings- en trainingsactiviteiten. – Andrea Drost, DrostEffect

Veel gestelde vragen

FAQ – SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

Ik zie vaak mensen tijdens de workshop die al best veel hebben gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Die al flinke stappen in hun leven hebben gezet. Het zijn vaak nieuwsgierige en enthousiaste mensen die graag in de diepte springen, hoe eng het soms ook is.

Deze workshop brengt veel van wat je ooit geleerd hebt bij elkaar. Je leert om nog meer verbinding te maken met je intuitie. Je vertrouwt op jouw innerlijke wijsheid en laat je daardoor leiden. Voor je leven lang heb je tools in huis om je te laten blijven leiden door iets groters in jou, die weet wat nodig is in je leven.

Jazeker. Ik gebruik een methode die een geheel eigen werkwijze heeft. Het begeleiden en faciliteren van de deelnemers verloopt ook vaak anders dan men gewend is. Het brengt ook een aantal concepten bij elkaar waardoor het een krachtig geheel is. Veel coaches en therapeuten vinden het een waardevolle aanvulling op wat ze al weten.

Deze workshop behandelt dezelfde stof als de uitgebreide workshop, het element Innerlijk Leiderschap wordt hier aan toegevoegd. Ik geef je extra tips en tools hoe je de eerste stappen kunt zetten. Het dus zeker waardevol om deze workshop te volgen.

De SoulCollage® methode verschilt op een aantal vlakken met de vele andere collage methodes. Je werkt bijvoorbeeld op een specifiek formaat en werkt met 1 energie per kaart. Het gaat niet om de schoonheid van de kaart, maar om de betekenis. Je gebruikt een identificatiemethode gebaseerd op de gestalttherapie en je bouwt aan je eigen kaartendeck, die je je leven lang kunt raadplegen voor je eigen levensvragen.

SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

Inschrijven

Fijn dat je van plan bent om je in te schrijven voor deze workshop. De kosten bedragen € 165,- per persoon (vroegboekkorting tot 1 november 2021). Daarna is de prijs € 140,- Na je inschrijving ontvang je een bericht in je mailbox met alle info die je nodig hebt voor deze workshop.

Veel plezier, Lucy!


Je betaling gaat eenvoudig en gemakkelijk via Ideal of Bancontact
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy- en restitutiebeleid