SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

Zit jij soms als coach erg in je hoofd? Of merk je dat je klant bij voorkeur vanuit het hoofd blijft denken en handelen? En niet of moeizaam tot zijn of haar kern kan komen? Met deze SoulCollage ® dag voor coaches en therapeuten los je dat probleem op.

12 oktober 2021

van 10.30 tot 17.00 uur
Locatie: Cothen

prijs € 165,-

Meer in je hart, minder in je hoofd

Logisch nadenken is goed. En soms blijven we maar denken en denken we dat ons hoofd alle oplossingen geeft. Je voelt je hoofd soms knarsen als het ware …

Zit jij soms als coach erg in je hoofd? Of merk je dat je klant bij voorkeur vanuit het hoofd blijft denken en handelen? En niet of moeizaam tot zijn of haar kern kan komen? Wil je gemakkelijker en sneller de innerlijke wijsheid en intuitie van je klant aanspreken?

SoulCollage® is een bijzonder krachtige methode die steeds meer coaches en therapeuten gaan gebruiken in Nederland. Met de techniek SoulCollage® maak je als het ware een collage met en van je ziel.

Het geeft je klant op een creatieve en verrassende manier toegang tot je innerlijke wijsheid. Hierdoor worden thema’s sneller duidelijker en kunnen er bij jou en je klant diepgaande inzichten en gedragsveranderingen ontstaan.

Werken met SoulCollage® is krachtig en kan je leven veranderen..

Hoe werkt het?

Deze dag is speciaal voor coaches en therapeuten die SoulCollage® willen gebruiken in hun praktijk met hun klanten.

Ervaring met SoulCollage® is vereist, bij voorkeur in een workshop van een getrainde facilitator.

Je gaat je eigen kaarten gebruiken en inzetten om te oefenen en ik geef je vele tips voor het gebuiken van deze methode in je praktijk.

Praktische informatie

De dag is van 10:30 tot 17:00 uur met een lunchpauze van 13:00 tot 14:00 uur.

Je brengt je eigen SoulCollage® kaarten mee om mee te werken.

Deze dag is inclusief een handout, de lunch en alle materialen.

Je mag SoulCollage® gebruiken in je praktijk zolang je niet de naam in je promotie gebruikt. Mocht je zelf workshops willen geven of de naam gaan gebruiken, dan raad ik je aan om de SoulCollage® Facilitator Training te volgen.

Over Lucy

Lucy Schaaphok is SoulCollage® Trainer. Zij traint met enthousiasme mensen die de SoulCollage® methode op een succesvolle manier willen integreren in hun praktijk.

Ook leidt zij coaches en therapeuten op tot SoulCollage® Facilitator en biedt zij diverse verdiepingstrainingen en thematrainingen voor facilitators en specifieke doelgroepen.

Datum & kosten

12 oktober 2021 | Prijs: €165,- incl. btw | 

De Bronhoeve – Cothen (Utrecht)
van 10.30 tot 17.00 uur

Bij aanmelding met 2 personen kan de tweede persoon voor de helft van de prijs meedoen.

Annuleren

Annulering en restitutie van je geld is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de workshop. Daarna kun je niet meer annuleren en krijg je geen restitutie. Je kunt wel iemand sturen voor jou in de plaats. In deze Corona periode is overleg mogelijk om de workshop in te halen in geval van ziekte.

Tijdens deze workshop

SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

 • Leer je 1-op-1 werken met SoulCollage®

  Je ontdket hoe jij mensen met SoulCollage® in je coaching of therapie kunt begeleiden.

 • Er is veel ruimte voor vragen

  Ik werk graag met wat er leeft bij de deelnemers, daarom is er voldoende ruimte om je vragen te stellen, misschien specifiek gericht op jouw situatie.

 • Ontdek je wat er nodig is om je klant goed te kunnen begeleiden met SoulCollage®

  SoulCollage® heeft zo haar eigen werkwijze, wat het onderscheid van veel andere methodes. Door deze werkwijze goed toe te passen haal je het meeste uit deze methode.

 • Ben je een dag met je collega’s, waar je veel van kunt leren

  Hoe leuk is het om even samen te zijn met collega’s die in hetzelfde vakgebeid werken. Door samen deze dag te doen, kun je veel van elkaar leren, maar ook op elkaar oefenen.

 • Na deze dag aan de slag in je praktijk

  Heb je na deze dag veel inspiratie en kennis opgedaan over SoulCollage®, zondat jij het toe kunt passen in je praktijk.

Ervaringen van anderen

‘Krachtig instrument!’

“Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag. – Joanke Sierksma, Essentie Coaching

‘Creatieve manier om contact te maken’

“De SoulCollage® dag bleek voor mij een fijne nieuwe en creatieve manier om contact te maken met mijn intuitie en met elkaar. Het opent mijn hart en geeft ruimte. Smaakt naar meer.” – Marit van der Sleen, Groeiende Zaken

‘Ideeën gegeven voor mijn eigen coachings- en trainingsactiviteiten’

Dank voor de dag, ik vond het echt inspirerend, het heeft me weer dichter bij m’n creativiteit gebracht en ook ideeën gegeven om te gebruiken in mijn eigen coachings- en trainingsactiviteiten. – Andrea Drost, DrostEffect

Veel gestelde vragen

FAQ – SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

Nee, dat kan niet omdat SoulCollage® een beschermde handelsnaam is. Je kunt deze naam gebruiken door de SoulCollage® facilitator training te volgen

Er zijn veel coaches en therapeuten die al langer een praktijk voeren die aangeven nog veel te hebben aan deze dag, mede omdat SoulCollage® zo haar eigen werkwijze heeft. Het heeft een afgebakende structuur, waardoor het zo krachtig werkt. Het leren kennen van het geven van deze structuur en hoe dit 1-op-1 toe te passen wordt als waardevol ervaren.

Ja, kunt deelnemen als je nog in opleiding bent. Het kan een mooie toevoeging zijn om mee te werken en ook toe te passen wanneer je met je klanten oefent.

SoulCollage® dag voor coaches en therapeuten

Inschrijven

Fijn dat je van plan bent om je in te schrijven voor deze dag. De kosten bedragen € 165,- per persoon.

Breng je iemand mee? Dan betaal je voor de tweede persoon de helft van de prijs.

Na je inschrijving ontvang je een bericht in je mailbox met alle info die je nodig hebt voor deze dag.

Veel plezier!

Lucy


Je betaling gaat eenvoudig en gemakkelijk via Ideal of Bancontact
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy- en restitutiebeleid

Translate »