Leven vanuit je potentieel

Je weet niet goed wat je wilt. Je hebt geen focus en je wordt in beslag genomen door alledaagse beslommeringen. Met deze workshop krijg je jouw potentieel meer helder zodat je daarmee kunt gaan leven, zoals dat voor jou bedoeld is.

10 – 12 maart 2023

de Poort Groesbeek
Start: 10 maart om 18 uur
Einde: 12 maart 17 uur

investering €237 bij aanmelding voor 10 feb, daarna €275
Exclusief eten en overnachting

Bring a friend: € 25 korting

Je wilt gaan voor een bezield leven …

Jij bent al een tijdje bezig met persoonlijke groei en hebt stappen daarin gezet…

Je hebt al meer inzicht in wie je bent….

Je hebt al vele puzzelstukjes gevonden en daardoor ken je je binnenwereld al een stuk beter….

Je bent gewend om naar je schaduwstukken te kijken en bent bezig met je nog verder te ontwikkelen…

Je voelt een innerlijke passie en drive en wilt gaan voor je dromen op werkgebied, relaties. Je wilt gaan voor een bezield leven…

Zet koers op jouw unieke pad

Met die puzzelstukje en die zelfkennis verlang je naar nog meer innerlijke leiding. Je verlangt naar het echt gaan staan voor jouw volledige potentie, om echt je eigen, unieke pad te volgen.

Misschien wel een pad wat nog nooit iemand anders gelopen heeft. Je wilt de gebaande paden loslaten en vanuit jouw unieke talenten, kwaliteiten en potentie van betekenis zijn voor de wereld.

Je wilt meer impact hebben op de wereld en zo een inspirator zijn voor anderen.

Je hebt de puzzelstukjes, maar je weet even niet hoe nu verder…

Welke stappen je zou moeten nemen om jouw unieke pad te lopen?

Je weet nog niet zo goed hoe deze puzzelstukjes tot één geheel te leggen, zodat jij een helder beeld hebt van jouw pad, je richting, je focus. Zodat je een helder beeld van je persoonlijke missie hebt.

Hoe zou het voor je zijn als jij je levensdoel kunt vervullen, werkelijk jouw pad vanuit je innerlijke leiding succesvol te lopen? En dat je door alle uitdagende situaties heen kunt navigeren en je verdere potentie kunt ontwikkelen?

Je wilt het verschil maken in de wereld

Je voelt diep van binnen dat er nog zoveel in je zit wat kan grote waarde voor anderen kan zijn. Dat je de wereld nog zoveel te geven hebt. Je hebt al een bepaald beeld van je levensmissie, maar deze is nog niet super helder.

Je staat in de startblokken om je dromen te gaan verwezenlijken. Niet vanuit de wil, de ratio, maar vanuit het hart. Met de stroming mee gaan en vertrouwen op je intuïtie en je innerlijke wijsheid.

Je wilt niet meer terugvallen in oude patronen en dat je jezelf tegenhoudt om je leven voller te leven. Je wilt leven zoals het bedoeld is. Je voelt dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken.

Je wilt je purpose leven, je wilt een baken zijn voor anderen, je wilt er echt toe doen voor anderen, maar ook vol vreugde, liefde en passie je leven leiden.

Ook jij kunt nog meer boven jezelf uitstijgen. Een voorbeeld en een inspirator voor anderen zijn en zo een olievlek creëren van mensen die werkelijk bezield leven.

Hoe kun je nog meer je potentieel inzetten?

Je hebt al een SoulCollage® workshop gedaan, of zelf al kaarten gemaakt en gelezen (bijvoorbeeld via de mini workshop), veel inzichten gekregen maar vraagt je nu af: hoe nu verder?

Soms ondermijn je jezelf nog en luister je nog naar je angsten als het gaat om het zetten van de volgende stap.

De stap uit je comfortzone, naar een vervullende leven zonder schroom, schaamte. Een leven waarin je volledig gaat staan voor jouw pad en jouw persoonlijke missie.

Zijn er nog beren op de weg die je tegenhouden om weer een volgende stap te zetten?

Zo herkenbaar voor mij

Ik had al vele puzzelstukjes gevonden van mijn innerlijke wereld, maar stond ermee in mijn handen, niet wetend wat er nu precies mee te doen. Op mijn pad ben ik gevallen en opgestaan.

Ik heb hulp gekregen bij het vinden van de juiste puzzelstukjes die bij elkaar horen, zodat ik zeker werd van mijn koers en ik steeds meer wist wat mijn missie is. Ik heb het allemaal doorleefd en ken daarom heel goed jouw strubbelingen.

Ik ben veel dichter bij mijn authentieke zelf gekomen en kan daardoor een stukje met je meelopen op jouw pad.

Ik durf te vertrouwen op het onbekende en heb veel angsten los kunnen laten. Ook wat anderen ervan vinden wat ik doe. Ik geloof in mijzelf, zonder dat mijn ego in de weg zit.

Ik kan jou helpen bij het ontdekken van jouw authenticiteit, je faciliteren bij jouw proces, op jouw tempo, op jouw manier. Ik leer je tools hoe dit te doen.

Gebruik jouw unieke code als sleutel tot het leven van je ultieme missie. Een leven vol passie, innerlijke drive, vreugde, inspiratievolle verbindingen met anderen, innerlijk leiderschap en liefde

Tijdens deze retraite

Leven vanuit je potentieel

 • Breng je je potentieel meer in kaart

  In deze retraite maak je je eigen blauwdruk. Je breng de puzzelstukjes samen zodat jouw potentieel meer helder wordt en welke stappen je kunt zetten, zodat jij een inspirator bent voor anderen en impact kunt hebben op de wereld.

 • Begin je vanuit zachtheid voor jezelf en in flow je pad te lopen

  Je gaat vertrouwen op je innerlijke leiding die je brengt naar de realisatie van je verlangens en dromen. Niet vanuit hard werken en moeten, maar vanuit je innerlijke leiding

 • Je krijgt inzicht in je groeimogelijkheden

  krijg je heldere inzichten over zaken die op dit moment belangrijk voor je zijn in je groei, bijvoorbeeld over stappen die je in je werk of relatie moet zetten. Over wat en hoe het te doen.

 • Je krijgt meer zelfliefde en moeiteloosheid

  ontwikkel je meer zelfliefde en moeiteloosheid in je leven, zodat jij je dromen waar kunt gaan maken zonder innerlijke strijd

 • Je komt meer in balans met rust en ruimte

  zet je de eerste stappen voor meer innerlijk leiderschap. Dit betekent dat je meer in balans gaat komen, waardoor er rust en ruimte komt voor volgende stappen die je wilt zetten

 • Je zet de volgende stap

  zet je de volgende stap en krijg je meer inzichten in jouw “purpose”, datgene waarvoor je hier op aarde bent gekomen

 • Je durft te gaan staan voor wie je bent

  maak je meer verbinding met je innerlijke kracht en dit maakt mogelijk dat durft te gaan staan voor wie je bent

 • Versterk je netwerk

  bouw je je netwerk van gelijkgestemden uit

Leven vanuit je potentieel

Hoe werkt het?

In deze retraite bouw je aan je blauwdruk. Je breng de puzzelstukjes samen en zo krijg je meer helderheid over wie je bent en wat je potentie is, maar ook hoe je die kunt inzetten in je leven.

We doen dit onder andere met behulp van de SoulCollage® methode. Deze methode is een intuïtieve manier om met behulp van afbeeldingen en inspirerende oefeningen meer inzicht in jezelf te krijgen en je missie vorm te geven.

We starten op 10 maart om 18 uur met het diner. Je bent welkom om eerder aan te komen en je alvast “settelen” in je hotelkamer.

Op vrijdagavond hebben we een introductieprogramma na het diner en starten we op zaterdag en zondag om 9:30 uur.

Op zaterdagavond hebben we nog een licht programma.

Trainer / Coach

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van innerlijk leiderschap en persoonlijke groei.

Ze geeft trainingen, retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap.

Annuleren

Je kunt annuleren tot 10 februari 2023.  Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren. Je kunt wel iemand anders voor je in de plaats laten komen.

Datum & kosten

10 – 12 maart 2023

de Poort Groesbeek
Start: 10 maart om 18 uur
Einde: 12 maart 17 uur

investering €237,- bij aanmelding voor 10 februari, daarna €275,-
Exclusief eten en overnachting

Bring a friend: € 25,- korting

Inclusief materialen en het gehele programma

Iets voor mij?

Om deel te kunnen nemen is het een voorwaarde dat je eerst één van de volgende events gedaan heb:

 • Een SoulCollage® workshop bij mij of mijn collega’s, of
 • Zelf kaarten gemaakt en gelezen met bijv de mini workshop of de online SoulCollage® workshop

Deze workshop is niet geschikt voor jou als je:

 • Liever binnen je eigen comfortzone wilt blijven
 • Alles bij het oude wilt laten
 • Alleen maar bezig wilt zijn met je eigen geluk

Ervaringen van anderen

‘Ik heb mijn missie ontdekt’

“Door te werken met Lucy heb ik op een ontspannen wijze mijn missie ontdekt. De kaarten (SoulCollage®) hebben mij veel inzicht en aanknopingspunten geboden.  Lucy is een verbinder. Zij kent vele prettige werkvormen die inspireren in het werken met mijn persoonlijke missie.
Annemieke Sabel

Veel gestelde vragen

FAQ – Leven vanuit je missieflow

Voor iedereen die persoonlijk wil groeien, meer zicht wil krijgen op zijn/haar potentieel en daar praktische en concrete handvatten voor wil hebben.

Mensen die graag met SoulCollage® bezig zijn en zich willen verdiepen in hoe de kaarten nog meer te gebruiken. Ze zoeken verdieping in zichzelf en willen zoveel mogelijk uit het leven halen. Ze willen meer betekenen voor de wereld door zichzelf tot bloei te laten komen.

Jazeker voegt het iets toe, deze retraite heeft unieke elementen die verder in geen enkele andere workshop voorkomen. Wanneer je voorheen de Inner Leadership level 2 – missie ontdekken heb gedaan, dan is dit een gedeeltelijke herhaling voor je.

Heb je nog een andere vraag?

Mail dan naar info@lucyschaaphok.nl, dan geef ik je zo snel mogelijk antwoord.

Leven vanuit je missieflow

Inschrijven

Fijn dat je van plan bent om je in te schrijven voor deze retraite. De kosten bedragen €237,- per persoon.
Het verblijf, incl eten en drinken is ongeveer €280 euro (gebaseerd op een éénpersoons kamer met eigen badkamer)
Bring a friend korting €25,-

Na je inschrijving ontvang je een bericht in je mailbox met alle info die je nodig hebt voor deze retraite.

Tot gauw!

Lucy


Je betaling gaat eenvoudig en gemakkelijk via Ideal of Bancontact
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy- en restitutiebeleid

Translate »