Leven vanuit passie en creativiteit mini retraite

Vier het leven door je diepste essentie te verkennen en uit te drukken. Puur genieten en loslaten wat je niet meer dient, zodat je vol vreugde de wereld tegemoet kunt treden.

26 november 2023
van 10 – 17 uur

Leeuwarden | € 99 bij aanmelding voor 14 november, daarna € 125

De magie van passie en creativiteit

Ben je op zoek naar een transformerende ervaring die je helpt je passie te herontdekken, je creativiteit te laten stromen en diep in jezelf te duiken? Dan is deze unieke workshop met SoulDance en SoulCollage® precies wat je zoekt!

Met behulp van de dynamische en expressieve bewegingen van SoulDance (gebaseerd op Biodanza) brengen we je in contact met je innerlijke passie.

Door middel van speciaal geselecteerde muziek en begeleide oefeningen nodig ik je uit om je lichaam te laten spreken en je levensenergie te laten stromen. Voel de vreugde en de kracht terwijl je jezelf vrijuit uitdrukt en je energie laat bruisen.

Daarna betreden we de wereld van SoulCollage®, waar je je gevoelens en ervaringen in kaart kunt brengen en je diepste emoties en verlangens kunt verkennen.

Met behulp van afbeeldingen creëer je je eigen collagekaarten die de verschillende facetten van jou uniekheid vertegenwoordigen.

Laat je intuïtie spreken terwijl je je kaarten samenstelt en diepgaande inzichten opdoet over je passies, creativiteit en je potentieel.

Passie is de motor die ons drijft en ons enthousiasme voor het leven aanwakkert. Het is het vuur dat ons in beweging brengt en ons aanzet tot actie.

Wanneer we in contact komen met onze passie, voelen we een diepe vreugde en een gevoel van doelgerichtheid.

Met de dans en SoulCollage® wordt passie de drijvende kracht achter onze beweging en creatieve expressie. Het stelt ons in staat om ons volledig onder te dompelen in het moment en onze authentieke zelf te uiten.

Met SoulDance en SoulCollage® bied ik een veilige en ondersteunende ruimte, waarin je je creatieve vleugels kunnen uitslaan, zonder beperkingen of oordelen nodigt je uit om je innerlijke kunstenaar te omarmen en je potentieel tot leven te brengen.

“Sun is shining. Weather is sweet. Make you wanna move your dancing feet.”
– Bob Marley

Even lekker uit je hoofd, genieten van jezelf en de verbinding met anderen. Plezier hebben, lachen en ontspannen en verbinding maken met jouw passie.

Je lijf bewegen op heerlijke muziek en expressie geven aan wat er zichtbaar mag zijn door het maken van kaarten, daar draait het om tijdens deze dag.

Tijdens deze dag

  • Neem ik je mee in de dans (gebaseerd op Biodanza). Dit geeft een groter gevoel van welzijn, ontspanning, eigenwaarde, levensvreugde en verbondenheid met jezelf en anderen.Niets moet, alles mag en het gaat niet om techniek maar om te bewegen zoals jouw lichaam daar behoefte aan heeft.Na het dansen zie ik mensen vaak stralen en lachen, ze staan open en zijn zachter dan toen ze binnenkwamen. Het dansen op deze manier is heel goed voor je lichaam en geest.
  • Gaan we aan de slag met SoulCollage® zodat je aan wat je hebt ervaren in de dans expressie kunt geven en tot diepere inzichten en verbinding met jezelf en je creativiteit en passie kunt komen
  • Ontsteek je je innerlijke vuur meer, je passie, van waaruit jij je verlangens en diepste wensen in vervulling kunt laten gaan
  • kun je een levensveranderende ervaring hebben
  • Genieten we van de natuur waar de workshoplocatie in staat
  • Draait het vooral om plezier hebben en het leven te vieren
  • Genieten we van een heerlijke, zomerse lunch

Praktische informatie

De workshop vindt plaats in de Michaelschool in Leeuwarden.

Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

We eindigen om ongeveer 17 uur.

Investering: Deelname aan deze workshop is een investering in jezelf. Voor slechts €99 krijg je de mogelijkheid om diep in jezelf te duiken en je passie en creativiteit te herontdekken. Bovendien ontvang je waardevolle tools en inzichten die je ook na de workshop kunt blijven gebruiken.

Klaar om je innerlijke vlam te ontsteken en je creatieve expressie te bevrijden? Schrijf je vandaag nog in voor deze bijzondere workshop met Lucy Schaaphok.

mini retraite passie en creativiteit

Inschrijven

Translate »