Inner Leadership Shift Programma

Je zit jezelf wat in de weg, weet niet zo goed wat te doen. Je verzandt wat in je eigen patronen. Je weet wel dat je het anders wilt, maar niet hoe. Met dit diepgaande Shift programma ga je het verschil in de wereld maken door de beste versie van jezelf te zijn.

1 november 2021

tot 1 juni  | online & live

Vroegboekprijs € 1679,-
tot 1 okt  2021
.
Daarna € 2179,-

Heb je vragen of wil je
eerst even kennismaken?

Word je soms gek van je zelftwijfel?

Je hebt al meerdere cursussen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en hebt ook al flinke stappen gezet.

Je weet dat je meer kunt dan je nu doet in je leven, maar je houdt jezelf nog te klein en bent teveel bezig met je omgeving. Je angst om je kop boven het maaiveld uit te steken is nog te sterk.

Omdat je eigenlijk niet goed weet hoe het probleem aan te pakken, steek je meer energie in andere zaken dan je eigen ontwikkeling. Je bent je focus wat kwijtgeraakt.

Houd je jezelf tegen om voluit te leven?

Ondertussen ben je gedachten wel met je wensen bezig, maar je lijkt cirkeltjes te draaien. Je worstelt met het maken van keuzes en daarom maak je maar geen keuze.

Ergens geloof je niet dat jij je dromen niet kunt realiseren, omdat je wel weet dat je eigenlijk niet durft te gaan staan voor jezelf. Daarom houd je je vast aan het bekende, omdat de onzekerheid te groot is wanneer je die loslaat.

Je vraagt je af waarom jij succes zal hebben met waar jij van droomt. Je vergelijkt jezelf met anderen en denkt dat je niet kunt wat zij kunnen.
Je hebt het gevoel dat je daar niet aan kunt tippen. Je vraagt jezelf of “you’ve got what it takes.

Vergelijk jij jezelf teveel met anderen?

En word je daar moe van?

Wanneer je denkt aan succes, dan voel je ook angst omdat daar veel bij komt kijken.

Misschien ben je wel bang voor kritiek, afwijzing en uitgelachen te worden en ben je bang om een kopje kleiner gemaakt te worden, wanneer je je kop boven het maaiveld uitsteekt.

Het onbekende van het succes boezemt je angst in.

Soms voel je dat je zelf niet voldoende in balans bent, je vraagt je af hoe je dan je dromen kunt realiseren.

Hoe zou het voor je zijn als je jezelf zou overtreffen, waardoor jij dat leven kunt realiseren waar je van droomt?

Heb je vragen?

Misschien is dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek iets voor je.

Ontdek & benut je volledig potentieel

Wanneer je je laat leiden door overtuigingen en emoties die niet behulpzaam zijn, dan saboteer je jezelf.

Door helemaal op te gaan in je gedachten en emoties, word je door ze geleefd en kom je in een neerwaartse spiraal terecht en voel je je alleen maar slechter en slechter.

Dit is helemaal niet nodig omdat je veel meer bent dan alleen maar je gedachten en emoties. Ook jij bent in staat om daarboven uit te stijgen en je volle potentie te kunnen bereiken. Meer dan je ooit zou durven dromen.

Het Inner leadership shift programma is het programma waarmee je innerlijk leiderschap ontwikkelt. Je leert je kwaliteiten en talenten zo goed in te zetten, met onder andere SoulCollage®, zodat je met zelfvertrouwen en innerlijke balans je leven kunt transformeren en je volle potentieel gaat benutten.

Met dit programma geef ik je de sleutel tot jouw innerlijk leiderschap

Heb je vragen?

Misschien is dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek iets voor je.

Wat brengt het Inner leadership programma je:

 • Meer zelfvertrouwen

  Je leert waarom je bepaalde dingen doet en hoe je dat kunt veranderen indien nodig. Je neemt vol zelfvertrouwen de leiding over je eigen leven.

 • Je uitstraling verandert

  Doordat je gaat geloven in jezelf en je dromen, ga je wat anders uitstralen, dit maakt dat anderen ook anders op je zullen reageren en mee gaan helpen.

 • Je ontdekt je kwaliteiten

  Je ontdekt en gebruikt meer kwaliteiten, waardoor jij je potentieel meer benut. Je hebt sterke waarden en leeft vanuit een voor jou bijpassend doel.

 • Je laat jezelf niet meer in de steek

  Je laat jezelf niet meer in de steek en staat je “mannetje”. Je maakt dan je eigen keuzes, ongeacht wat anderen ervan vinden. Je laat je leiden door je eigen innerlijke weten, je onderbuikgevoel, je intuïtie.

 • Je ervaart meer balans

  Er ontstaat een balans tussen je hoofd en je hart. Je gaat uit van je eigen kracht, zelfs in lastige situaties, omdat je op jezelf vertrouwt.

 • Je bent een rots in de branding

  Je laat je niet langer regeren door angsten en belemmerende gedachten. Je geeft nu succesvol maar ook liefdevol leiding aan jezelf. Je bent je eigen rots in de branding.

 • Je laat jezelf meer zien

  Je durft jezelf helemaal te laten zien, waardoor je geen energie verliest door spanning, of pogingen om iets anders te zijn wat je niet bent.

 • Je krijgt meer plezier

  Je voelt je vreugdevol over je leven en je doet wat je het liefste doet.

 • Je begrijpt je eigen emoties beter

  Je bent goed in zelfreflectie, begrijpt je emoties en kan goed ervaren wat je nodig hebt. Je kunt ook goed creëren wat je nodig hebt en je zorgt goed voor jezelf.

 • Je weet beter wat echt van waarde is

  Je maakt van problemen uitdagingen. Je laat je veel minder afleiden door zaken die er niet toe doen en je richt je veel gemakkelijker op datgene wat echt van waarde voor je is en wat een positieve bijdrage levert aan jouw leven en je succes.

 • Je maakt jezelf niet meer kleiner

  Je maakt jezelf niet meer kleiner dan anderen, maar ziet de ander als gelijkwaardig. Je bent niet meer gevoelig voor competitie omdat er niemand is die is zoals jij en je gelooft in jezelf.

 • Het beste uit jezelf halen

  Je leert hoe je SoulCollage ® kunt inzetten om het beste uit jezelf te halen.

Heb je vragen?

Misschien is dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek iets voor je.

Hoe werkt het?

Tijdens dit programma heb je 7 maanden lang persoonlijke, stapsgewijze begeleiding op het gebied van werken met SoulCollage®  en innerlijk leiderschap en nog veel meer. We starten op 1 november 2021.

We werken in een eigen cursusomgeving, waar je ook ervaringen met elkaar kunt delen. Hier vind je alle informatie over het traject en de bonuscursussen.

Je kunt via dit platform altijd contact zoeken met Lucy voor vragen of om iets te delen.

Elke twee weken komen we via Zoom bij elkaar voor de vraag en antwoordsessie met de groep. Hier bespreken we je voortgang en help ik je bij het zetten van de vervolgstappen.

Elke maand geef ik 2 keer 2 uren online een masterclass, gekoppeld aan een thema

Ook zijn er 2 offline masterclass van een dag in het midden van het land

Iets voor mij?

Het Inner Leadership programma is niet geschikt voor jou als je:

 • geen open mind hebt en niet nieuwe dingen wilt uitproberen
 • niet bereid bent om te leren de regie over je leven te nemen
 • anderen verantwoordelijk houdt voor hoe je leven verloopt
 • je alles vanuit je ratio wilt beredeneren

Trainer / coach

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van innerlijk leiderschap en persoonlijke groei.

Ze geeft trainingen, retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap.

Datum & kosten

1 november 2021

tot 1 juni | online & live

Vroegboekprijs € 1679,-
tot 1 okt  2021
.
Daarna € 2179,-,-

Heb je vragen of wil je
eerst even kennismaken?

Je kunt ook in termijnen betalen, je betaalt dan €250,- per maand (7 maanden). Je betaalt eenvoudig via Ideal. Hoe leuk is het om dit samen met iemand te gaan doen. Wanneer je iemand meebrengt ontvang je €50,- korting op het totaalbedrag voor dit programma.

Garantie

Mocht het programma je niet bevallen, dan kun je binnen een maand nog stoppen en krijg je je geld terug.

Annuleren

Annulering is mogelijk binnen een maand na de start van het programma. Daarna is annulering niet meer mogelijk en ontvang je geen geld meer terug. Je kunt wel iemand anders voor je in de plaats laten deelnemen.

Heb je vragen?

Misschien is dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek iets voor je.

Het Inner Leadership Curriculum

Module 1: Je Waar(d)e zelf:

Weten wie je bent, vergroten van eigenwaarde, innerlijke kracht , door het maken van je blauwdruk, innerlijk weten, innerlijke afstemming.

Module 2: Ont-dek je Missie

Contact met je diepere zelf waardoor je meer verbinding met je intuitie hebt en er meer balans is tussen hoofd en intuitie. Je gaat meer geïnspireerd leven. Innerlijke flow: gaan stromen en daardoor weten wat je wilt. Je ont-dekt je missie.

Module 3: Being the container

Voor jezelf en anderen. Jezelf omarmen, weten waar je grenzen liggen, wat van jou is en wat van de ander, aanwezig zijn en om kunnen gaan met stormen. Er volledig kunnen “zijn” voor de ander.

Module 4: Moeiteloos Focussen vanuit flow:

Je richten op wat je te doen hebt en weten wat wel en niet te doen. Je niet laten afleiden door andere zaken.

Module 5: Geïnspireerd Manifesteren

Moeiteloos jezelf zichtbaar maken, in de actie zijn, uitstelgedrag omvormen naar innerlijke drive, afgestemd.

Module 6: Overvloedig succes

In een betere stroom van geld en klanten komen vanuit meer moeiteloosheid vanuit een overvloedige mind- en heartset.

Module 7: Toewijding aan je missie

Doorzettingsvermogen, in de flow blijven, support ontvangen, blijven geloven in je doel

Heb je vragen?

Misschien is dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek iets voor je.

Ervaringen van anderen

‘Ik zet geen stappen vanuit angst meer maar vanuit eigen regie.’

“De masterclasses, de  coachingsmogelijkheid en de diverse tools die je krijgt en die je samen met anderen oppakt, hebben mij zoveel verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Ik had altijd de angst om voor mijzelf te beginnen, mede door dit traject heb ik de stap gezet. Ik zet geen stappen vanuit angst meer maar vanuit eigen regie. En zak ik terug, dan zijn de kaarten er altijd om mij op weg te helpen!
Ik heb veel aangekeken, makkelijk en moeilijk, heb aardig weggekeken en ben aardig opgeschut om te focussen. Het is hard werken, vraagt commitment. En wat levert het veel op!
Annelinde van Wouw

Veel gestelde vragen

FAQ – Inner Leadership Shift Programma

Het programma duurt een jaar. Om het uit te proberen kun je ook alleen eerst de eerste maand meedoen.

Dit programma is bedoeld voor die meer balans en zelfregie willen ontwikkelen, die al wel wat stappen hebben gezet op het pad van persoonlijke groei. Misschien loop je in cirkeltjes, of ben je wat vastgelopen, loop je met angsten rond. Het is niet geschikt voor mensen die niet bereid zijn om de diepte in te gaan met zichzelf.

Bij andere methodes is het persoonlijke contact soms minimaal en verdwijn je in de anonimiteit. Ik werk met kleine groepen, waardoor ik voldoende persoonlijke aandacht voor je hebt en je daardoor op maat kan begeleiden.

SoulCollage® in combinatie met andere methodes en mijn coaching maakt het programma zeer effectief.
Het werkt onder andere met je creatieve brein en je onderbewuste. Daarnaast volgen we jouw pad en ontvang je persoonlijke begeleiding voor thema’s die voor jou belangrijk zijn. Het is een traject dat online gegegeven wordt alsook live dagen in het midden van Nederland

Ik heb gezien dat wanneer mensen zelf aan de slag gaan met innerlijk leiderschap op een bepaald punt, door hun blinde vlekken, niet verder komen. Ze komen tegen een plafond aan. Ze laten zich meenemen door de waan van de dag, waardoor de aandacht weer verslapt. Door het programma integreer je wat je leert en dit zal blijvend zijn. Het werken met gelijkgestemden in dit programma versterkt je ontwikkeling..

Tijd vrijmaken voor je persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk. Wanneer je deze tijd onvoldoende voor jezelf vrijmaakt is dat juist een interessant thema om mee aan de slag te gaan tijdens het programma, want ook dat hoort bij innerlijk leiderschap; dat je keuzes maakt die goed voor je zijn.

Jij bepaalt zelf hoeveel tijd je er in steekt, daar is geen vast stramien voor. Hoe meer tijd je er insteekt, hoe meer je er voor jezelf uit zal halen. Maar pas op! Mensen vinden het pad vaak zo leuk, dat ze elke minuut die ze vrij hebben er wel mee aan de slag willen gaan.

Na jouw aanmelding starten we met het intake gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar jouw pad. We bespreken waar je staat en waar je heen wilt. Ik reik je dan de eerste stappen aan voor jouw start.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan, zodat je helderheid krijgt over of dit pad bij je past en of ik je kan begeleiden in waar jij heen wilt. Aan beide kanten is het belangrijk om te voelen of het klikt en of het het juiste is om te doen op dit moment.

Dit is een herkenbaar thema voor sommige mensen. Ook ik heb natuurlijk deze vraag vaak gesteld voordat ik een ontwikkelingstraject ging lopen. Door ja te zeggen tegen mijzelf en te vertrouwen op dat het geld komt op het moment dat ik mij opgeef (en ja, dat is zo spannend!) heb ik altijd weer ervaren dat dat ook zo is.
Ik heb soms ook geld geleend wanneer ik voelde dat iets zó belangrijk voor mijn pad was. Alleen al het besluit dat je iets gaat doen, is al een stap in je ontwikkeling. Dat je het aangaat, dat je het waard bent. Wanneer je bereid bent om te investeren in jezelf, zul je zien dat je grote stappen gaat zetten in je leven. Hoe groter de weerstand of angst, hoe groter de winst die te behalen is.

Heb je vragen?

Misschien is dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek iets voor je.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Inner Leadership Shift programma

Goed dat je het Inner Leadership Shift programma overweegt. We maken eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik het ook. Je zit dus nergens aan vast.

 • Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid. We houden je gegevens veilig.
Translate »