SoulCollage® introductieworkshop | Ontdek je innerlijke rijkdom

Loop je af en toe met je ziel onder je arm? Heb je behoefte aan een boost in je leven? Wil je (nog) meer van jezelf  houden en je talenten ontdekken en/of versterken? Wil je weer meer passie ervaren?

Of wil je gewoon ontdekken wat SoulCollage® is? Doe dan mee met deze workshop,

Op uitnodiging

Verzamel een groep deelnemers en ik kom naar je toe

Investering  € 99

Kun je wel een boost gebruiken?

Als bewuste vrouw (of man) heb je al meerdere cursussen en workshops gevolgd maar je hebt het gevoel dat je niet verder komt, dat je even een zetje nodig hebt.

Je bent op zoek naar inspiratie, vervulling en wilt alles wat er in je leeft nog meer omarmen.

Je wilt graag uit je hoofd gaan en meer bij je intuïtie komen en je creativiteit meer laten stromen, terwijl je ook nog meer inzichten in jezelf krijgt.

Jezelf nog beter leren kennen en waarderen op een creatieve manier is waardevol en krachtig

Even tijd voor jezelf

Verlang je naar innerlijke balans en rust en tijd voor jezelf, wil je de tijd even vergeten?

Door SoulCollage® kaarten te maken en het bijzondere proces ermee te doen neem je tijd voor het expressie geven aan wat er leeft in jezelf, aan wat zich wil laten zien van jezelf.

Geef jezelf de ruimte om je innerlijke wijsheid tot uiting te laten brengen met je SoulCollage® kaarten

Ontdekken van je innerlijke rijkdom

Dat is wat Francien ontdekte toen ze aan deze introductie workshop meedeed. Ze voelde zich onzeker en was veel bezig met wat anderen van haar vonden.

Ze hield zichzelf tegen om te doen waar ze het meest naar verlangde uit angst voor de mening van anderen en omdat ze dacht dat het toch nooit zou lukken. Ze was bang dat mensen zouden zeggen “wie denk je dat je bent” of “dat gaat toch niks worden”.

Ze ontdekte ze veel meer over wie zij werkelijk is. Ze maakte meer keuzes die bij haar pasten. Ze ging voor wat ze het liefste deed en dat was voor zichzelf beginnen.

Het leven werd meer een avontuur voor haar, waardoor ze zich meer geïnspireerd voelde en haar passie de ruimte kon geven.

Vertrouwen op jouw eigen wijsheid

Door het werken met SoulCollage® ga je een steeds diepere verbinding met jezelf aan, je brengt delen naar het licht die er lang niet mochten zijn en je versterkt je kwaliteiten.

Hierdoor ga je steeds meer jezelf als kompas gebruiken, in plaats van op anderen te richten. Je authenticiteit wordt hierdoor versterkt.

Jij bent een unieke combinatie van innerlijke delen en als je ze herkent, erkent, kunnen ze als puzzelstukjes in elkaar vallen. Zo creëer je je eigen blauwdruk en wordt je leven rijker en rijker.

SoulCollage® is leuk en tegelijkertijd geeft het veel inzizchten, zonder hard te werken of veel te praten

Het kan leuk en inspirerend zijn, moeiteloos gaan, omdat je gaat vertrouwen op je intuïtie en je eigen innerlijke wijsheid.

Door SoulCollage® in een creatieve flow komen

Niet hard werken aan jezelf, niet van alles moeten, maar meegaan met de flow. Vertrouwen hebben in wat er op het juiste moment gebeurt.

En daarbij speelt creativiteit een belangrijke rol. Hoe leuk wil je het hebben?
Het zou kunnen dat je denkt: “maar ik ben helemaal niet creatief”. Het fijne is dat je dat ook niet hoeft te zijn. Het gaat niet om dat iets mooi wordt, maar om de betekenis van wat je maakt. Iedereen kan dit.

Ontdek jouw eigen blauwdruk

Creëer een leven met meer moeiteloosheid, zelfvertrouwen, vreugde, passie en minder stress. Stijg boven jezelf uit.

Leven vanuit meer vreugde en zelfcompassie, vertrouwen op je innerlijke kompas – dat is wat SoulCollage® brengt

Mijn innerlijke reis

20 jaar geleden was ik erg onzeker en kende ik mijzelf nauwelijks. Ik werd heen en weer geslingerd tussen mijn emoties en de meningen van anderen. Ik had geen stabiele basis in mijzelf.

Hierdoor durfde ik weinig en leefde ik niet mijn missie. Ik wist alleen wat ik niet wilde, maar had geen idee van wat ik dan wel wilde. Ik voelde geen passie, geen drijfveer. Ik was voor een groot gedeelte afgesloten van mijn ziel.

Toen ik SoulCollage® ontdekte, merkte ik wie ik werkelijk ben. Ik scheen licht op delen die ik niet goed vond aan mijzelf en kon deze delen zodanig ombuigen zodat ze vóór mij gingen werken, in plaats van tegen mij.

Doordat ik veel beter wist wie ik was, kon ik mijn krachten en talenten versterken en de gekwetste delen in mij helen. Ik kreeg veel meer verbinding met mijn innerlijk weten en luisterde veel meer naar mijn intuïtie.

Ik durf meer, sta meer in mijn kracht en daardoor heb ik stappen gezet waarvan ik nooit had durven dromen. En er is steeds meer innerlijke rust gekomen omdat ik veel minder innerlijke strijd ervaar. Er is veel meer balans.

Ik hou van wie ik ben en al die delen waaruit ik besta. Ik laat me niet zo snel meer uit het veld slaan. Dit is wat ik van veel mensen terugkrijg: je straalt zoveel innerlijke rust uit.

Inmiddels heb ik al meer dan duizend mensen begeleid in hun persoonlijke groei. Ik doe dit vanuit totale acceptatie en oordeelloosheid. Dit creëert veiligheid en stimulatie tot groei en zelfliefde.

Ik vertrouw op je eigen innerlijke wijsheid en leer je hoe je daarbij kunt komen. Ik stuur dus niet, maar volg jou. Ik geef je de juiste tools om mee te werken. Niet vanuit de ratio maar juist vanuit je onbewuste, je intuïtie.

Tijdens deze workshop

SoulCollage® introductieworkshop

 • Je maakt een eigen blauwdruk

  Bouw je aan je persoonlijke blauwdruk met SoulCollage®, zodat je een sprong kunt gaan maken naar het leven vanuit jouw kracht.

 • Je laat je intuïtie spreken

  laat je je intuïtie spreken. Dit betekent dat je niet vanuit je hoofd inzichten gaat krijgen, maar vanuit diepere lagen van jezelf.

 • Je krijgt inzicht in je groeimogelijkheden

  krijg je heldere inzichten over zaken die op dit moment belangrijk voor je zijn in je groei, bijvoorbeeld over stappen die je in je werk of relatie moet zetten. Over wat en hoe het te doen.

 • Je krijgt meer zelfliefde en moeiteloosheid

  ontwikkel je meer zelfliefde en moeiteloosheid in je leven, zodat jij je dromen waar kunt gaan maken zonder innerlijke strijd

 • Ontdek je wat SoulCollage® is en hoe je het kunt toepassen in je leven

  leer je de basis voor het werken met SoulCollage®. Na deze dag kun je thuis verder aan de slag met het verder bouwen aan jouw blauwdruk

 • Krijg je een inspiratieboost

  Je voelt je geïnspireerd door wat je ervaart tijdes de dag, dat kan wel eens doorwerken in je leven

SoulCollage® introductieworkshop | Ontdek je innerlijke rijkdom

Je leert

Tijdens deze workshop neem ik je mee in de SoulCollage® reis, een intuïtieve manier om met behulp van afbeeldingen meer inzicht in jezelf te krijgen en het beste uit jezelf te halen.

Je keert onder andere:

 • wat SoulCollage® is, inclusief een beetje theorie
 • hoe je SoulCollage® kaarten maakt
 • hoe je het bijzondere SoulCollage® proces doet om meer inzichten in jezelf te krijgen
 • in welke groepen je je kaarten kunt indelen
 • wat transpersoonlijke kaarten zijn
 • wat je als vervolgstap kunt doen met je kaarten

Wil je de SoulCollage® facilitatortraining gaan doen? Dan voldoet deze workshop aan de eisen.

Over de trainer

Lucy Schaaphok is SoulCollage® facilitator en trainer en leidt mensen op als SoulCollage® facilitator.

Daarnaast organiseert ze retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) en geeft ze workshops.

Datum & kosten

Op uitnodiging

Verzamel een groep deelnemers en ik kom naar je toe

Investering € 99 p.p.
inclusief materialen en lunch

Houd er rekening mee dat de workshop iets kan uitlopen. De workshop is inclusief lunch, koffie en thee en materialen.  Je betaalt eenvoudig via Ideal.

Annuleren

Je kunt annuleren tot twee weken voor aanvang van de workshop. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren. Je kunt wel iemand anders, in de plaats van jezelf, naar deze workshop laten gaan.

Ervaringen van anderen

“Het inzicht dat ik echt meer van mijzelf en overvloed uit mag gaan”
De inzichten die ik heb gekregen zijn de afgelopen dagen nog verduidelijkt een grappig inzicht kreeg ik over een gek zinnetje “de schaduw komt laten zien dat er veel schaduw is en hier weer balans in mag komen”. ik heb gevraagd hoe ik dat kon interpreteren: en het klopt:  ik laat mij momenteel ook helemaal nergens in de buitenwereld zien. Letterlijk in de schaduw dus.

Met betrekking tot mijn innerlijk leiderschap, verbonden aan mijn talenten, vind ik het inzicht dat ik echt meer van mijzelf en overvloed uit mag gaan, de mooiste. Veelal vloeide mijn overvloed-talent weg aan anderen bedrijven en anderen creators. Duidelijk werd het dat dit nu niet meer de weg is…
Colinda

“Ik heb meer geleerd over mijn schaduwkanten”

Genoten van de workshop. ‘Mooi’ om te ervaren dat anderen op dezelfde manier ‘struggelen’ met dat ‘iets’ wat je diep van binnen weet maar dat er op een of andere manier niet uit komt. Ik heb meer geleerd over onze schaduwkanten. Ik heb genoten van de prachtige ruimte en de heerlijke lunch en versnaperingen tussendoor! Goed verzorgd! Dank!
Ada Lakeman

Veel gestelde vragen

FAQ – SoulCollage® introductieworkshop

Ik zie vaak mensen tijdens de workshop die al best veel hebben gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Die al flinke stappen in hun leven hebben gezet. Het zijn vaak nieuwsgierige en enthousiaste mensen die graag in de diepte springen, hoe eng het soms ook is.

Deze workshop brengt veel van wat je ooit geleerd hebt bij elkaar. Je leert om nog meer verbinding te maken met je intuitie. Je vertrouwt op jouw innerlijke wijsheid en laat je daardoor leiden. Voor je leven lang heb je tools in huis om je te laten blijven leiden door iets groters in jou, die weet wat nodig is in je leven.

Jazeker. SoulCollage® is vaak een prachtige aanvulling op wat coaches en therapeuten al kennen. Het brengt ook een aantal concepten bij elkaar waardoor het een krachtig geheel is, daarom zijn ze er vaak ook verzot op.

De SoulCollage® methode verschilt op een aantal vlakken met de vele andere collage methodes. Je werkt bijvoorbeeld op een specifiek formaat en werkt met 1 energie per kaart. Het gaat niet om de schoonheid van de kaart, maar om de betekenis. Je gebruikt een identificatiemethode gebaseerd op de gestalttherapie en je bouwt aan je eigen kaartendeck, die je je leven lang kunt raadplegen voor je eigen levensvragen.

Inschrijven

SoulCollage® introductieworkshop | Ontdek je innerlijke rijkdom

Fijn dat je van plan bent om je in te schrijven voor deze workshop!  Na je inschrijving ontvang je een bericht in je mailbox met alle info die je nodig hebt voor deze workshop.

Veel plezier, Lucy!


Je betaling gaat eenvoudig en gemakkelijk via Ideal of Bancontact
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy- en restitutiebeleid

Translate »