Inner Leadership 1 | Ontdek je innerlijke rijkdom

Loop je af en toe met je ziel onder je arm? Heb je behoefte aan een boost in je leven? Wil je (nog) meer van jezelf  houden en je talenten ontdekken en/of versterken? Wil je weer meer passie ervaren? Doe dan mee met deze workshop, zodat jij je diepste verlangens weer gaat leven.

zondag
19 september 2021

In Cothen
van 10:30 tot 17:00 uur

Investering  € 99,-

Bring a friend: € 20,- korting

Kun je wel een boost gebruiken?

Als bewuste vrouw (of man) heb je al meerdere cursussen en workshops gevolgd maar je hebt het gevoel dat je niet verder komt, dat je even een zetje nodig hebt.

Je bent op zoek naar inspiratie, vervulling en wilt alles wat er in je leeft nog meer omarmen.

Zodat jij nog meer vanuit vreugde en passie kunt leven.

Soms ervaar je innerlijke strijd en kom je maar niet tot keuzes, of houd je jezelf tegen en het zetten van stappen die buiten je comfort-zone liggen.

Deze innerlijke strijd maakt je in de war en zorgt ervoor dat je geen focus hebt.

Jezelf nog beter leren kennen en waarderen op een creatieve manier is waardevol en krachtig

Ik heb het zo druk en de alledaagse zaken slokken mijn tijd op

Je wordt geleefd door alledag en door wat anderen van je verwachten. Je laat je misschien iets teveel leiden door de beren op de weg.

Je verlangt naar innerlijke balans en rust en tijd voor jezelf. Je hebt behoefte aan het loslaten van je hoofd en de tijd te vergeten.

Hoe zou het zijn als je zou kunnen leven vanuit je passie en vertrouwt op je eigen intuïtie? Dat je je leven naar een hoger niveau tilt?

Dit is ook voor jou mogelijk. Daar is een code voor. De code voor innerlijk leiderschap.

Vertrouwen op jezelf – no matter what…

Dat is wat Francien ontdekte toen ze aan deze introductie workshop meedeed. Ze voelde zich onzeker en was veel bezig met wat anderen van haar vonden.

Ze hield zichzelf tegen om te doen waar ze het meest naar verlangde uit angst voor de mening van anderen en omdat ze dacht dat het toch nooit zou lukken. Ze was bang dat mensen zouden zeggen “wie denk je dat je bent” of “dat gaat toch niks worden”.

Ze ontdekte ze veel meer over wie zij werkelijk is. Ze maakte meer keuzes die bij haar pasten. Ze ging voor wat ze het liefste deed en dat was voor zichzelf beginnen.

Het leven werd meer een avontuur voor haar, waardoor ze zich meer geïnspireerd voelde en haar passie de ruimte kon geven.

Laat jij je leiden door je angsten?

Om echt je leven te gaan leven waar je van droomt, die dingen te gaan doen die je te doen hebt, heb je over hobbels heen te aan, je angsten in de ogen te kijken. En dat kan best spannend en eng zijn…

Soms vraag je je ook af of je het allemaal wel kunt en of het wel aan jou besteed is. Misschien vraag je jezelf ook wel af of wat er omhoog gaat komen niet too much voor je is.

Misschien vraag je je af of het je wel gaat opleveren wat je graag wilt?

Jij bent tot zoveel in staat maar je bent zelf degene die je tegenhoudt. We willen graag groeien zonder dat het moeilijk of zwaar is en dat kan!

Het kan leuk en inspirerend zijn, moeiteloos gaan, omdat je gaat vertrouwen op je intuïtie en je eigen innerlijke wijsheid.

Je wilt meer vertrouwen op je eigen intuïtie

Niet hard werken aan jezelf, niet van alles moeten, maar meegaan met de flow. Vertrouwen hebben in wat er op het juiste moment gebeurt.

En daarbij speelt creativiteit een belangrijke rol. Hoe leuk wil je het hebben?
Het zou kunnen dat je denkt: “maar ik ben helemaal niet creatief”. Het fijne is dat je dat ook niet hoeft te zijn. Het gaat niet om dat iets mooi wordt, maar om de betekenis van wat je maakt. Iedereen kan dit.

Ontdek de code voor innerlijk leiderschap tijdens de ‘Inner Leadership 1 | “ontdek je innerlijke rijkdom” workshop

Creëer een leven met meer moeiteloosheid, zelfvertrouwen, vreugde, passie en minder stress. Stijg boven jezelf uit.

Innerlijk leiderschap brengt innerlijke rust en wakkert een drive en passie in je aan om je missie te gaan leven.

Het innerlijk leiderschap van Lucy

20 jaar geleden was ik erg onzeker en kende ik mijzelf nauwelijks. Ik werd heen en weer geslingerd tussen mijn emoties en de meningen van anderen. Ik had geen stabiele basis in mijzelf. Hierdoor durfde ik weinig en leefde ik niet mijn missie. Ik wist alleen wat ik niet wilde, maar had geen idee van wat ik dan wel wilde. Ik voelde geen passie, geen drijfveer. Ik was voor een groot gedeelte afgesloten van mijn ziel.

Toen ik SoulCollage® ontdekte, merkte ik wie ik werkelijk ben. Ik scheen licht op delen die ik niet goed vond aan mijzelf en kon deze delen zodanig ombuigen zodat ze vóór mij gingen werken, in plaats van tegen mij. Doordat ik veel beter wist wie ik was, kon ik mijn krachten en talenten versterken en de gekwetste delen in mij helen. Ik kreeg veel meer verbinding met mijn innerlijk weten en luisterde veel meer naar mijn intuïtie.

Ik durf meer, sta in mijn kracht en daardoor heb ik stappen gezet waarvan ik nooit had durven dromen. En er is steeds meer innerlijke rust gekomen omdat ik veel minder innerlijke strijd ervaar. Er is veel meer balans. Ik hou van wie ik ben en al die delen waaruit ik besta. Ik laat me niet zo snel meer uit het veld slaan hierdoor. Dit is wat ik van veel mensen terugkrijg: je straalt zoveel innerlijke rust uit.

Inmiddels heb ik al meer dan duizend mensen begeleid in hun persoonlijke groei. Ik doe dit vanuit totale acceptatie en oordeelloosheid. Dit creëert veiligheid en stimulatie tot groei en zelfliefde.  Ik vertrouw op je eigen innerlijke wijsheid en leer je hoe je daarbij kunt komen. Ik stuur dus niet, maar volg jou. Ik geef je de juiste tools om mee te werken. Niet vanuit de ratio maar juist vanuit je onbewuste, je intuïtie.

Tijdens deze workshop

Inner Leadership 1 | zelfinzicht krijgen

 • Je maakt een eigen blauwdruk

  leer je de eerste stappen van het maken van een persoonlijke blauwdruk die past bij jouw Inner Leadership, zodat je een sprong kunt gaan maken naar het leven vanuit jouw kracht.

 • Je laat je intuïtie spreken

  laat je je intuïtie spreken. Dit betekent dat je niet vanuit je hoofd inzichten gaat krijgen, maar vanuit diepere lagen van jezelf.

 • Je krijgt inzicht in je groeimogelijkheden

  krijg je heldere inzichten over zaken die op dit moment belangrijk voor je zijn in je groei, bijvoorbeeld over stappen die je in je werk of relatie moet zetten. Over wat en hoe het te doen.

 • Je krijgt meer zelfliefde en moeiteloosheid

  ontwikkel je meer zelfliefde en moeiteloosheid in je leven, zodat jij je dromen waar kunt gaan maken zonder innerlijke strijd

 • Je komt meer in balans met rust en ruimte

  zet je de eerste stappen voor meer innerlijk leiderschap. Dit betekent dat je meer in balans gaat komen, waardoor er rust en ruimte komt voor volgende stappen die je wilt zetten

 • Je zet de eerste stap

  zet je de eerste stappen naar een leven op een hoger plan

 • Leer je de uitgebreide basistheorie van SoulCollage®

  SoulCollage® heeft een belangrijke plek in deze workshop. Ik neem je mee op deze reis zodat jij een goede basis hebt voor het werken met deze methode.

 • Je durft te gaan staan voor wie je bent

  maak je meer verbinding met je innerlijke kracht en dit maakt mogelijk dat durft te gaan staan voor wie je bent

 • Krijg je een inspiratieboost

  Je voelt je geïnspireerd door wat je ervaart tijdes de dag, dat kan wel eens doorwerken in je leven

Inner Leadership 1 | Ontdek je innerlijke rijkdom

Hoe werkt het?

Tijdens deze workshop neem ik je mee in de eerste stappen naar innerlijk leiderschap. We doen dit met behulp van de SoulCollage® methode. Deze methode is een intuïtieve manier om met behulp van afbeeldingen meer inzicht in jezelf te krijgen en het beste uit jezelf te halen.

Uiteraard houden we ons aan de corona-maatregelen.

Corona en maatregelen

Volgens regels van de rijksoverheid mogen we workshops en trainingen aanbieden op een besloten locatie met inachtneming van de basismaatregelen zoals de 1,5 meter.

Met de term besloten plaatsen wordt bedoeld dat de trainingsruimte alleen toegankelijk is voor direct betrokkenen, denk aan deelnemers en trainers, en niet voor algemeen publiek.De workshoplocatie is een besloten plaats.
Bij klachten vragen wij je niet te komen (je kunt dan op een ander moment de workshop volgen binnen een jaar, wanneer je idt direct meldt.

Iets voor mij?

Deze workshop is niet geschikt voor jou als je:

 • geen open mind hebt en niet nieuwe dingen wilt uitproberen
 • niet bereid bent om te leren de regie over je leven te nemen
 • anderen verantwoordelijk houdt voor hoe je leven verloopt
 • je alles vanuit je ratio wilt beredeneren

Wil je de SoulCollage® facilitatortraining gaan doen? Dan voldoet deze workshop aan de eisen (met uitzondering van dat je nog een fysieke workshop ergens dient te volgen).

Over de trainer

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van innerlijk leiderschap en persoonlijke groei.

Ze geeft trainingen, retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap.

Datum & kosten

19 september 2021

Bij de Bronhoeve in Cothen (Utrecht)
van 10:30 tot 17:00 uur

Investering € 99,-
inclusief materialen en lunch

Bring a friend: € 20,- korting

Houd er rekening mee dat de workshop iets kan uitlopen. De workshop is inclusief lunch, koffie en thee en materialen.  Je betaalt eenvoudig via Ideal.

Annuleren

Je kunt annuleren tot twee weken voor aanvang van de workshop. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren. Je kunt wel iemand anders, in de plaats van jezelf, naar deze workshop laten gaan.

Als het event niet doorgaat vanwege (verplichte) Covid-19 maatregelen dan krijg je je geld terug of je kunt het event verschuiven naar een volgende keer.

Ervaringen van anderen

“Het inzicht dat ik echt meer van mijzelf en overvloed uit mag gaan”
De inzichten die ik heb gekregen zijn de afgelopen dagen nog verduidelijkt een grappig inzicht kreeg ik over een gek zinnetje “de schaduw komt laten zien dat er veel schaduw is en hier weer balans in mag komen”. ik heb gevraagd hoe ik dat kon interpreteren: en het klopt:  ik laat mij momenteel ook helemaal nergens in de buitenwereld zien. Letterlijk in de schaduw dus.

Met betrekking tot mijn innerlijk leiderschap, verbonden aan mijn talenten, vind ik het inzicht dat ik echt meer van mijzelf en overvloed uit mag gaan, de mooiste. Veelal vloeide mijn overvloed-talent weg aan anderen bedrijven en anderen creators. Duidelijk werd het dat dit nu niet meer de weg is…
Colinda

“Ik heb meer geleerd over mijn schaduwkanten”

Genoten van de workshop. ‘Mooi’ om te ervaren dat anderen op dezelfde manier ‘struggelen’ met dat ‘iets’ wat je diep van binnen weet maar dat er op een of andere manier niet uit komt. Ik heb meer geleerd over onze schaduwkanten. Ik heb genoten van de prachtige ruimte en de heerlijke lunch en versnaperingen tussendoor! Goed verzorgd! Dank!
Ada Lakeman

Veel gestelde vragen

FAQ – Inner Leadership 1 | Zelfinzicht krijgen

Ik zie vaak mensen tijdens de workshop die al best veel hebben gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Die al flinke stappen in hun leven hebben gezet. Het zijn vaak nieuwsgierige en enthousiaste mensen die graag in de diepte springen, hoe eng het soms ook is.

Deze workshop brengt veel van wat je ooit geleerd hebt bij elkaar. Je leert om nog meer verbinding te maken met je intuitie. Je vertrouwt op jouw innerlijke wijsheid en laat je daardoor leiden. Voor je leven lang heb je tools in huis om je te laten blijven leiden door iets groters in jou, die weet wat nodig is in je leven.

Jazeker. Ik gebruik een methode die een geheel eigen werkwijze heeft. Het begeleiden en faciliteren van de deelnemers verloopt ook vaak anders dan men gewend is. Het brengt ook een aantal concepten bij elkaar waardoor het een krachtig geheel is. Veel coaches en therapeuten vinden het een waardevolle aanvulling op wat ze al weten.

Deze workshop behandelt dezelfde stof als de uitgebreide workshop, het element Innerlijk Leiderschap wordt hier aan toegevoegd. Ik geef je extra tips en tools hoe je de eerste stappen kunt zetten. Het dus zeker waardevol om deze workshop te volgen.

De SoulCollage® methode verschilt op een aantal vlakken met de vele andere collage methodes. Je werkt bijvoorbeeld op een specifiek formaat en werkt met 1 energie per kaart. Het gaat niet om de schoonheid van de kaart, maar om de betekenis. Je gebruikt een identificatiemethode gebaseerd op de gestalttherapie en je bouwt aan je eigen kaartendeck, die je je leven lang kunt raadplegen voor je eigen levensvragen.

Inschrijven

Workshop Inner Leadership 1 | Ontdek je innerlijke rijkdom

Fijn dat je van plan bent om je in te schrijven voor deze workshop!  Na je inschrijving ontvang je een bericht in je mailbox met alle info die je nodig hebt voor deze workshop.

Veel plezier, Lucy!


Je betaling gaat eenvoudig en gemakkelijk via Ideal of Bancontact
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy- en restitutiebeleid