Collage challenge – ontdek jezelf

Wil je in korte tijd heel veel leren over jezelf, meer balans aanbrengen in je leven en een leuke challenge doen? Daag jezelf uit en vind jezelf terug met de collage Challenge.

18 augustus 2023

online 14 dagen
via community leeromgeving

Prijs: € 25,-
Een vriend(in) kan gratis meedoen

Wil je in een korte tijd de diepte in met jezelf?

Neem jij wel de tijd voor jezelf en voor je persoonlijke ontwikkeling? Vind je dat je ontwikkeling op een laag pitje staat en kun je wel een boost gebruiken?

Heb je geen zin in eindeloze, lange workshops of cursussen?
Wil je in korte tijd heel veel leren over jezelf en een nieuwe balans aanbrengen in je leven?

Wil jij meer balans aanbrengen in je leven? Word je soms gek van al die stemmetjes in je hoofd die tegenstrijdige dingen zeggen? Is jouw innerlijke criticus vaak aan het woord? Wil jij krachtiger worden en meer vanuit liefde leven?

Persoonlijke ontwikkeling kost tijd maar je kunt jezelf uitdagen door een challenge te doen en flink wat stappen zetten.

Van jezelf houden precies zoals je bent

Doe mee met deze challenge en creëer meer balans in je leven en blijdschap voor wie je bent.

Je neemt stappen om meer van jezelf te houden en licht te schijnen op stukken die je minder mooi vindt aan jezelf.

Je accepteert jezelf volledig zoals je bent. In de acceptatie van jezelf  zit zoveel kracht. Je hoeft niet meer te vechten met jezelf, je anders naar buiten toe laten zien dan wie je bent. Alles mag er zijn en met al die innerlijke delen ben je authentiek en kun je een leven creëren die je niet voor mogelijk hield.

Hoe mooi is het om jezelf uit te dagen, om je dromen helder te krijgen en je belemmeringen buiten boord te gooien. En het leuke is dat je dit samen met anderen kunt doen!

Laat je licht schijnen op jouw zieledelen en doe mee met deze challenge!

Pas op! Deze challenge kan verslavend werken

Tijdens deze online cursus leer je

Zelfontdekkingscollage challenge

 • Jezelf beter kennen

  Door je licht te schijnen op jezelf, zonder oordeel en vanuit nieuwsgierigheid, met een portie creativiteit, zul je meer inzichten krijgen in wie je werkelijk bent

 • Hoe je je negatieve gedachten over jezelf kunt transformeren

  Je bent vaak niet in balans omdat je oordelen hebt over jezelf. Daardoor kom je niet goed uit de verf. Met deze challenge gaan we daar wat aan doen, want ook jij bent een diamant die mag gaan schitteren

 • Hoe je je talenten en kwaliteiten kunt versterken

  Kunnen jouw talenten en kwaliteiten wel een oppoetsbeurt krijgen? Of heb je zelfs weinig zicht op wat jij te bieden hebt Ik kan je verzekeren dat je na deze challenge meer helderheid zult hebben in wat jij te bieden hebt

 • De eerste stappen van het SoulCollage® proces

  Om deze challenge te kunnen doen, moet je de eerste stappen leren van het SoulCollage® proces. Ik geef je een korte uitleg, zodat je gauw aan de slag kunt

 • En nog veel meer

  Deze 14 dagen kunnen een transformatie betekenen voor je leven. Er kan zoveel veranderen wanneer je deze uitdaging aangaat.

Collage Challenge – Ontdek jezelf

Hoe werkt het?

Elke dag, veertien dagen lang, ontvang je een mail in je mailbox met een link naar een filmpje, waarin ik je kort uitleg en een opdracht voor de dag geef.

Je loopt je in dit pad van de Challenge samen met anderen in de  Community, een veilig en reclame- en filtervrij online sociaal netwerk.

In deze community vind je alle lessen en kun je je ervaringen en gemaakte kaarten delen. Ook kun je op die plek vragen stellen.

Trainer / coach

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van innerlijk leiderschap en persoonlijke groei.

Ze geeft trainingen, retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap.

Datum & kosten

18 augustus

online 14 dagen
via community leeromgeving

Prijs: € 25,-
Een vriend(in) kan gratis meedoen

Je betaalt eenvoudig en gemakkelijk via Ideal.

Annuleren

Annulering en restitutie van je geld is bij deze online cursus niet mogelijk. Je kunt wel iemand sturen voor jou in de plaats.

Ervaringen van anderen

Even terugtrekken uit het dagelijks leven en dan komen daar zulke mooie, diepe inzichten, die me steunen.

“Ik had nog maar een tijdje geleden kennisgemaakt met SoulCollage ® en ben dan ook heel blij om op deze laagdrempelige manier meer te leren over deze methode. Het brengt me heel veel. Juist op de momenten waarop ik het moeilijk heb, waarin ik geen rust kan vinden, is het heel fijn om met SoulCollage ® bezig te zijn. Me even terugtrekken uit het dagelijks leven en dan komen daar zulke mooie, diepe inzichten, die me steunen.

Ik vind het een enorm geschenk! Grappig is ook dat als vanzelf meerdere kaarten tegelijk ontstaan, die dan met elkaar verbonden zijn, of op elkaar volgen. Dat geeft nog meer inzichten. Deze leuke challenge doen geeft mij meer mogelijkheden, ingangen, te ontdekken waarmee ik het maken van de kaart kan starten!” – Ria

Mijn lang verlangde droom wordt met behulp van de kaarten werkelijkheid.

“De 14 dagen challenge bracht voor mij de eerste dagen een welkome opfrissing van de basis. Vanaf dag 4 zijn er dankzij de begeleiding van Lucy qua thema of opdracht een paar bijzondere kaarten ontstaan. Ze hebben me inzichten gegeven waardoor ik nu sterker op mijn pad sta; hoop en tegelijkertijd een bevestiging van waar ik naartoe wil.

Mijn lang verlangde droom wordt met behulp van de kaarten werkelijkheid. Die kleine deeltjes van mijn ziel wisten dit al, ze hadden gewoon een weg nodig om deze boodschap over te brengen. Dank je Lucy, voor het geven van een stem aan mezelf.” – Frieda de Ridder

Veel gestelde vragen

FAQ – Zelfontdekkingscollage Challenge

Zeker! Je kunt deze online challenge in je eigen tempo doen en ook na afloop van de cursus kun je gewoon nog bij het studie materiaal. Dat is makkelijk als je een keer een drukke week hebt.

Zeker! Als je moeite met inloggen of als je in de online omgeving vragen hebt dan kun je deze direct aan me stellen. Ik los het dan snel voor je op. Daarnaast organiseer ik 1 keer een Q&A voor alle deelnemers waarin ik je begeleid in deze challenge en waar je vragen kunt stellen.

Dat zou ik zeker doen. Samen met een vriend(in) kun je ervaringen met elkaar delen. Dat geeft veel verdieping. Leuk pluspunt: als je een vriendin meeneemt ontvang je 50% korting bij je inschrijving.

Het is niet live. Je ontvangt elke dag een mail en je kunt op je eigen moment de video’s bekijken.

Dat valt mee en is ongeveer een half uur per dag, afhankelijk van hoe snel je kaarten maakt. Probeer dit elke dag vrij te plannen, zodat je tijd en aandacht aan jezelf besteedt. Dit is belangrijk om tot Innerlijk Leiderschap te komen. Als het niet lukt is er geen vrouw overboord. Je kunt het altijd inhalen op jouw moment.

Dit is dezelfde challenge als de SoulCollage® challenge

Inschrijven

Collage Challenge – Ontdek jezelf

Fijn dat je van plan bent om je in te schrijven! Deze leuke challenge doen kost je € 25. Je kunt een vriend(in) gratis mee laten doen. Deze Challenge is online. Na je inschrijving ontvang je een bericht in je mailbox. Ik leg je daarin uit hoe je kunt starten met deze Challenge.

De naam van je vriendin kun je toevoegen in het vakje opmerking bij de betaling.

Je betaling gaat eenvoudig en gemakkelijk via Ideal of Bancontact
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy- en restitutiebeleid

Translate »