Inner Leadership SoulCollage® Challenge 2

De afgelopen jaren hebben honderden mensen de Inner Leadership challenge, voorheen de SoulCollage® challenge gedaan. Wat was dat een succes!

Zoveel mensen raakten verslaafd aan het proces en hele kamers lagen bezaaid met afbeeldingen. De inzichten en de diepgang was enorm bij mensen. Wat raakte hen het diep!

Het heeft lang geduurd maar nu is de Inner Leadership challenge 2 geboren!

Met deze challenge gaan we weer 14 dagen aan de slag met thema’s die nog meer diepgang kunnen brengen.

Elke dag weer een opdracht die zorgt dat jij nog meer kennis krijgt van jouw eigen innerlijke rijkdom.

20 juni 2021

online 14 dagen
via community leeromgeving

Prijs: € 25,-
Bring a friend: 50% korting

Daag jezelf uit om nog meer rijkdom in jezelf op te graven

In deze tijd wordt je nog meer uitgedaagd om stevig in je schoenen te staan. Dat kan wanneer jij jezelf goed kent en je innerlijke wereld meer in balans hebt.

Kun jij wel een zetje gebruiken? Wil jij weer een boost in je persoonlijke ontwikkeling, zonder eindeloze lessen of lange workshops?

Wil jij de magische wereld van jezelf ontdekken en jezelf uitdagen om je schaduwstukken te transfomeren naar kracht en liefde?

Wil jij je meer verbonden voelen met alles tussen hemel en aarde? Wil jij de alchemist in je wakker maken en je leven meer magisch maken?

Doe dan mee met deze challenge.

Mensen zijn bang om hun grootste dromen na te jagen, omdat ze het gevoel hebben dat ze die niet verdienen of niet in staat zijn deze te bereiken.
– Paulo Coelho

Vind jouw innerlijke rijkdom

Ieder van ons is heel rijk van binnen. Niemand is gelijk en dat maakt het zo waardevol!
We kijken te vaak naar anderen, vinden dat we van alles moeten, omdat het zo hoort, maar we vergeten daarbij onszelf.

Juist door de samenstelling van alle innerlijke ikken, persoonlijkheden zijn we zo uniek. De kunst is om dit helemaal zichtbaar te maken.

Elk deel van ons heeft ons iets waardevols te geven, ook die delen die we zelf liever niet zien verschijnen.

Wanneer we die delen niet aan het licht brengen, zullen ze altijd op een onbewust niveau invloed op ons hebben, of we het willen of niet. We kunnen dan niet vrij leven omdat deze delen als een blok aan onze enkel vastzit.

Ook is het belangrijk om in ons eigen licht en kracht te gaan staan en onze talenten en schoonheid te versterken.

We zetten met deze challenge weer een paar stappen dichterbij onze pure, authentieke zelf.

Ben jij er klaar voor?

Pas op! Deze challenge kan verslavend werken

Tijdens deze online cursus leer je

inner leadership SoulCollage® challenge 2

 • Je innerlijke rijkdom te zien

  In de opdrachten ga je op onderzoek uit naar delen van jezelf en zet je ze in het licht en versterkt ze, zodat je nog meer waardering voor jezelf gaat krijgen

 • Hoe je negativiteit in jezelf kunt omvormen

  Je eigen negativiteit weerhoud je vaak van een leven vol liefde en overvloed. Spelenderwijs kun je deze negativiteit omvormen en je eigen liefdevolle kracht versterken

 • Hoe je je kunt verbinden met de alchemist in jezelf

  De alchemist is een meester in transfomeren en maakt daarbij gebruik van bepaalde kennis. Ontdek de geheimen die in je verborgen liggen en breng meer magie aan in je leven

 • Hoe het is om je kaartstapel uit te breiden

  Door je eigen innerlijke wereld in kaart te brengen, zul je meer zelfliefde, zelfwaardering en zelfkennis krijgen, waardoor je meer als je ware zelf door het leven kunt gaan

 • En nog veel meer

  Deze 14 dagen kunnen opnieuw een transformatie betekenen voor je leven. Er kan zoveel veranderen wanneer je deze uitdaging aangaat.

Inner Leadership SoulCollage® Challenge 2

Hoe werkt het?

Elke dag, veertien dagen lang, ontvang je een mail in je mailbox met een link naar een filmpje, waarin ik je kort uitleg en een opdracht voor de dag geef.

Je loopt je in dit pad van de Challenge samen met anderen in de Inner Leadership Community, een veilig en reclame- en filtervrij online sociaal netwerk.

In deze community vind je alle lessen en kun je je ervaringen en gemaakte kaarten delen. Ook kun je op die plek vragen stellen.

Trainer / coach

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van innerlijk leiderschap en persoonlijke groei.

Ze geeft trainingen, retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap.

Datum & kosten

20 juni 2021

online 14 dagen
via community leeromgeving

Prijs: € 25,-
Bring a friend: 50% korting

Je betaalt eenvoudig en gemakkelijk via Ideal.

Annuleren

Annulering en restitutie van je geld is bij deze online cursus niet mogelijk. Je kunt wel iemand sturen voor jou in de plaats.

Ervaringen van anderen van deel 1

Even terugtrekken uit het dagelijks leven en dan komen daar zulke mooie, diepe inzichten, die me steunen.

“Ik had nog maar een tijdje geleden kennisgemaakt met SoulCollage ® en ben dan ook heel blij om op deze laagdrempelige manier meer te leren over deze methode. Het brengt me heel veel. Juist op de momenten waarop ik het moeilijk heb, waarin ik geen rust kan vinden, is het heel fijn om met SoulCollage ® bezig te zijn. Me even terugtrekken uit het dagelijks leven en dan komen daar zulke mooie, diepe inzichten, die me steunen.

Ik vind het een enorm geschenk! Grappig is ook dat als vanzelf meerdere kaarten tegelijk ontstaan, die dan met elkaar verbonden zijn, of op elkaar volgen. Dat geeft nog meer inzichten. Deze leuke challenge doen geeft mij meer mogelijkheden, ingangen, te ontdekken waarmee ik het maken van de kaart kan starten!” – Ria

Mijn lang verlangde droom wordt met behulp van de kaarten werkelijkheid.

“De 14 dagen challenge bracht voor mij de eerste dagen een welkome opfrissing van de basis. Vanaf dag 4 zijn er dankzij de begeleiding van Lucy qua thema of opdracht een paar bijzondere kaarten ontstaan. Ze hebben me inzichten gegeven waardoor ik nu sterker op mijn pad sta; hoop en tegelijkertijd een bevestiging van waar ik naartoe wil.

Mijn lang verlangde droom wordt met behulp van de kaarten werkelijkheid. Die kleine deeltjes van mijn ziel wisten dit al, ze hadden gewoon een weg nodig om deze boodschap over te brengen. Dank je Lucy, voor het geven van een stem aan mezelf.” – Frieda de Ridder

Veel gestelde vragen

FAQ – Inner Leadership SoulCollage® Challenge 2

Zeker! Je kunt deze online challenge in je eigen tempo doen en ook na afloop van de cursus kun je gewoon nog bij het studie materiaal. Dat is makkelijk als je een keer een drukke week hebt.

Zeker! Als je moeite met inloggen of als je in de online omgeving vragen hebt dan kun je deze direct aan me stellen. Ik los het dan snel voor je op. Daarnaast organiseer ik 1 keer een Q&A voor alle deelnemers waarin ik je begeleid in deze challenge en waar je vragen kunt stellen.

Dat zou ik zeker doen. Samen met een vriend(in) kun je ervaringen met elkaar delen. Dat geeft veel verdieping. Leuk pluspunt: als je een vriendin meeneemt ontvang je 50% korting bij je inschrijving.

Het is niet live. Je ontvangt elke dag een mail en je kunt op je eigen moment de video’s bekijken.

Dat valt mee en is ongeveer een half uur per dag, afhankelijk van hoe snel je kaarten maakt. Probeer dit elke dag vrij te plannen, zodat je tijd en aandacht aan jezelf besteedt. Dit is belangrijk om tot Innerlijk Leiderschap te komen. Als het niet lukt is er geen vrouw overboord. Je kunt het altijd inhalen op jouw moment.

Dit is een vervolg op de SoulCollage® challenge

Ja, dat kan, wanneer je weet hoe je kaarten moet maken en lezen. Je kunt er voor kiezen om eerst deel 1 te doen en dan deel 2, of de gratis Inner Leadership workshop te volgen

Inschrijven

Inner Leadership SoulCollage® Challenge 2

Fijn dat je van plan bent om je in te schrijven! Deze leuke challenge doen kost je € 25,- per persoon. Als je een vriend(in) meeneemt ontvang je 50% korting en betaal je € 12,50 per persoon. Deze Challenge is online. Na je inschrijving ontvang je een bericht in je mailbox. Ik leg je daarin uit hoe je kunt starten met deze Challenge.

Veel plezier, Lucy!


Je betaling gaat eenvoudig en gemakkelijk via Ideal of Bancontact
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy- en restitutiebeleid

Translate »