Inner Freedom SoulCollage ® retraite

Wil jij je innerlijk vrij voelen en in verbinding staan met je eigen centrum? Wil je je intuïtie meer gebruiken in je leven en daar op leren te vertrouwen? Wil jij, ook op moeilijke momenten, je eigen baken van licht zijn? Dan is deze retraite zeker iets voor jou.

14 en 15 augustus 2021

In Cothen (bij Utrecht) bij de Bronhoeve

Investering € 479,-

Jezelf ontwikkelen op vreugdevolle wijze

Je hebt al ervaring met het maken en lezen van SoulCollage® kaarten en je wilt ontdekken wat je er nog meer allemaal mee kunt doen. Je wilt de diepte in gaan.

Jij wilt je innerlijk vrij voelen en in verbinding staan met je eigen centrum. Je wilt je intuïtie meer gebruiken in je leven en daar op leren te vertrouwen. Ook op moeilijke momenten wil jij je eigen baken van licht zijn.

Herken je dit?

Innerlijke vrijheid is beschikbaar voor je wanneer je leert om alles in jezelf te leren kennen, te accepteren te omarmen, zodat je jouw innerlijke goud kunt ontdekken.

Bepalen anderen je leven?

Je hebt vast al allerlei cursussen en workshops gedaan, meerdere SoulCollage® kaarten gemaakt en gelezen, maar het zijn nog allemaal losse puzzelstukjes.

Een overzicht ontbreekt. De samenhang van jouw innerlijke wereld is nog niet duidelijk en je weet niet goed hoe je alles in balans kunt krijgen. Je hebt nog innerlijke strijd.

Steeds weer val je terug in je oude patronen en houd je jezelf tegen om het leven te leven zoals jij dat graag wilt.

Je bent op zoek naar meer verdieping.

Je laat je nog teveel leiden door je emoties, overtuigingen en wat anderen van iets vinden. Je wilt heel graag je innerlijk nog vrijer voelen.

Heb jij behoefte aan ruimte voor jezelf, middenin de bossen en samen met gelijkgestemden een innerlijke reis te maken?

Ontdek wie je werkelijk bent

Annette zat vast in haar patronen, liep zichzelf in de weg en ervoer weinig zingeving in haar leven. Door met mij te werken ontdekte ze nog meer haar innerlijke rijkdom en leerde deze in balans te brengen.

Ze leerde de innerlijke strijd te vervangen door innerlijke afstemming. Hierdoor was ze veel minder tijd kwijt aan het omgaan met haar emoties, die voorheen veel meer alle kanten opvlogen. Door de ruimte en ontspanning die ontstond, kon ze veel meer vertrouwen op haar intuïtie. Dit bracht haar veel positieve verandering in haar relatie en op haar werk.

Ze gaf eerder geld uit aan uiterlijke zaken, zoals haar huis, haar auto, kleding, maar besteedde eigenlijk nauwelijks iets aan haar eigen ontwikkeling.

Nu is ze heel blij dat ze de stap had gezet, anders had ze waarschijnlijk nog teveel in haar hoofd gezeten en zich daardoor laten leiden, in plaats van haar hart en intuïtie op de voorgrond te zetten.

Ben je klaar voor een ander leven?

Het investeren in je emotionele welzijn brengt zoveel transformatie in je leven, waardoor je leven meer vanuit flow en purpose zal verlopen.

Denk jij ook dat het morgen nog wel kan? Denk je misschien dat je het niet waard bent om geld in te investeren? Of trek je je teveel aan van wat anderen vinden? Of heb je al zoveel workshops gedaan en kom je niet verder?

Ik neem je mee op een reis die een andere koers in je leven gaat opleveren. Dat kan ik je verzekeren omdat ik niet anders ervaren heb met deelnemers.

Natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je daarin zult gaan, met kleine stappen, of grote sprongen. Ben jij klaar voor een ander leven?

Tijdens deze SoulCollage® retraite

 • meer innerlijke rust en zelfvertrouwen kunt ervaren

  Innerlijke balans en vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid

 • vanuit creativiteit jezelf verder kunt ontdekken

  Door je kaarten op een diepere manier te gaan gebruiken

 • met een open hart en met plezier je innerlijke wijsheid nog meer naar boven brengen

  Er zit zoveel nog verscholen in je, dat het licht mag gaan zien, waardoor je je nog sterker en krachtiger gaat voelen

 • nog meer zelfkennis ontwikkelt

  Door nog verder jezelf te exploreren en dieper begrip krijgt van wie je nu werkelijk bent

 • vanuit ontspanning je innerlijke wijsheid verder aanboort,

  Zonder hard te werken en diep te moeten graven.

 • Versterk je intuitie

  Jouw innerlijke heler aan het stuur zetten, die precies weet wat nodig is en je intuïtie versterkt.

Hoe werkt het?

Inner Freedom SoulCollage® retraite

Ik leer je om meer uit je kaarten te halen, de diepte in te gaan en help jou bij de unieke innerlijke reis, die jij te maken hebt. Je leert jezelf toe te staan om echt jouw eigen, unieke pad te lopen vanuit plezier en liefde voor jouw innerlijke rijkdom.

Je kunt deelnamen aan deze retraite wanneer je al bekend bent met het maken en lezen van de kaarten, de transpersoonlijke kaarten en de 4 groepen. Wanneer je nog te weinig kennis hiervan hebt, dan raad ik je aan om de Online SoulCollage® workshop te volgen, het boek grondig te lezen of deel te nemen aan de Inner Leadership 1 workshop.

Wat we gaan doen?

 • genieten
 • werken met je bestaande SoulCollage® kaarten
 • onderzoeken
 • spelen
 • schrijven
 • mediteren
 • we gaan juist geen kaarten maken, maar een verdieping met de bestaande kaarten maken. Je kunt gedurende de avond zelf kaarten maken (er is dan geen programma).
 • een energetisch geladen spiraal lopen

Over Lucy

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van innerlijk leiderschap en persoonlijke groei.

Ze geeft trainingen, retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap.

Datum & kosten

14 en 15 augustus 2021

Start 14 augustus om 10 uur
15 augustus einde om 17 uur

In Cothen(bij Utrecht) bij de Bronhoeve

Investering € 479,- 

Inclusief programma, materialen en alle maaltijden, exclusief overnachten

Bring a friend korting van €20,-

Tijd voor jezelf en genieten van de zomer en de ruimte in  het groen. Trek jij jezelf ook even terug om naar binnen te kijken?

Je betaalt eenvoudig via Ideal.

Locatie en overnachten

De retraite vindt plaats in de Bronhoeve in een mooie ruimte in een oude boerderij omgeven door groen en boomgaarden.

Overnachten op de Bronhoeve

Overnachten bij de Bronhoeve is basic maar is netjes. De kosten zijn €59,95 voor 2 nachten.
Er is een 2-persoonskamer (2 enkele bedden), een 4-persoonskamer, en een 6-persoons slaapruimte. 2 badkamers met douches en wc’s.

Kamperen is ook mogelijk. De kosten zijn €49,05

Zelf te boeken bij de Bronhoeve via de mail: info@bronhoeve.com

Ontbijt zit bij de prijs van het programma inbegrepen.


Hotel of B&B

Mocht je liever wat luxer overnachten, dan kun je in de buurt een B&B of een hotel boeken, bijvoorbeeld de Vogelpoel, de Nachtdijk, of Hotel Florian

Annuleren

Je kunt annuleren tot 13 juli. Daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren. Je kunt wel iemand anders, in de plaats van jezelf, naar deze workshop laten gaan.

Ervaringen van anderen

“Het gaat verrassend “helderder” met me na de retraite.

Ik heb stappen kunnen gaan zetten omdat ik weer een aantal innerlijke delen van mezelf (opnieuw) heb mogen aanschouwen en ook (ook al was het met tranen) heb durven uiten in de groep.De groep die voor mij dusdanig veilig aanvoelde dat dat mogelijk was en die mij de gelegenheid gaf om meer van mij persoonlijk te kunnen en durven laten zien.

Daardoor heb ik meer (zelf)vertrouwen gekregen in dat ik mag zijn wie ik ben.Zelfkennis is belangrijk, met de lichte en de schaduwkanten. Door kaarten te maken en te lezen krijg ik daar steeds meer inzicht in en dat voelt fijn.

De locatie in Groesbeek is fantastisch! Ik hoop daar nog zeker vaker te mogen vertoeven met een retraite of workshop van jou Lucy. Het doet me goed en brengt me verder op mijn pad.Fijn vond ik ook de stiltewandeling wat echt een stiltewandeling was! Super!

Verder vind ik jouw begeleiding heel aangenaam.

Jans Ederveen

Veel gestelde vragen

Om aan deze retraite deel te kunnen nemen is kennis van het lezen van de kaarten en de 4 groepen en de transpersoolijke kaarten noodzakelijk. Hier boven bij “hoe werkt het” vind je adviezen over hoe je voor te bereiden

Hoe meer kaarten je hebt, hoe beter. Maar een minimum aantal kaarten van ongeveer 15 is wel aan te raden.

Ten eerste neem je tijd voor jezelf. Even alleen voor jou en bezig zijn met je innerlijke wereld.
Door te werken met SoulCollage® zal zich nog veel meer openbaren aan je, precies daar waar jij bent. Het maakt dus niet uit waar je bent in je ontwikkeling, je loopt je eigen pad gedurende deze retraite, samen met gelijkgestemden.

Jazeker. Het werken met je kaarten is tijdens deze retraite uniek. Dit gebruik ik nergens anders op deze manier.

Inschrijven

Inner Freedom SoulCollage® retraite

Fijn dat je van plan bent om je in te schrijven voor deze retraite!  Na je inschrijving ontvang je een bericht in je mailbox met alle info die je nodig hebt voor deze workshop.

Veel plezier, Lucy!


Je betaling gaat eenvoudig en gemakkelijk via Ideal of Bancontact
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy- en restitutiebeleid

Translate »