De 7 spirituele wetten van succes

Houd jij jezelf ook nog tegen in je succes? Weet je niet goed hoe je daar verandering in kunt aanbrengen? Deze online cursus bied je handvatten om jouw succes een duwtje in de rug te geven.

1 oktober 2021

online
via community leeromgeving

Investering € 99,-

Bring a friend: € 20,- korting

Houd jij jezelf ook nog tegen in je succes?

Houd jij jezelf ook nog tegen in je succes? Weet je niet goed hoe je daar verandering in kunt aanbrengen? Doe dan mee met deze workshop waarin ik de zeven spirituele wetten van succes combineer met SoulCollage®.

Geloof jij dat alle energie is en dat in wezen alles mogelijk is? Aan de hand van het boek van Chopra gaan we elke 2 weken een wet behandelen. Leuk om te lezen, maar wat doe je er in de praktijk mee? Daar komt SoulCollage® bij om de hoek kijken.

Bij elke wet gaan we werken met het maken van kaarten om dat wat je leert op een dieper niveau te integreren en stappen te zetten. Deze kaarten gaan je vervolgens helpen bij het creëren van dit succes in je leven.

Je weet dat succes niet zit in de financiële rijkdom maar in datgene waar jij van droomt in je leven.

Succes is niet altijd het resultaat van hard werken

Volgens Chopra (en ook ik kom hier steeds meer achter door het toepassen van de wetten) is succes niet altijd het resultaat van hard werken, planning en ambitie. Hij maakt gebruik van zeven spirituele natuurwetten die een sterke leidraad kunnen zijn op je pad.

Wil jij meer succes creëren in je leven, op welke manier dan ook? Door gebruik te maken van SoulCollage® in combinatie met deze wetten kun je magische ervaringen hebben omdat je diepe, wijze delen in jezelf kunt aanspreken en gebruiken, zoals je innerlijke persoonlijkheden en archetypes.

Sta jezelf meer succes toe in je leven

Tijdens deze online cursus leer je

7 spirituele wetten van succes

 • Hoe je voorbij je eigen beperkingen kunt gaan

  Je krijgt heldere inzichten in hoe je jezelf limiteert en hoe je dat kunt oplossen

 • Wat er nodig is om te succes te creëren

  We zijn 7 stappen die je kunt nemen om tot succes te komen. Deze stappen worden begeleid met SoulCollage® om ze ook echt te integreren in je leven

 • Hoe je bij elke wet diere lagen van jezelf kunt aanboren

  Om tot elke stap te komen is lezen niet altijd voldoende. Soms gebeurt er zoveel op onbewust niveau, dat je de stappen niet zet. Door SoulCollage® te gebruiken kun je dit aan het licht brengen en vooruit komen.

De 7 spirituele wetten van succes

Hoe werkt het?

Elke 2 weken ontvang je in je mailbox een filmpje over één van de wetten, waarin ik de wet kort aanstip en je opdrachten geef omtrent de wet en hoe je met SoulCollage® daar verdieping in aan kunt brengen. Aan te raden is om het boek “de 7 spirituele wetten van succes” zelf aan te schaffen (of te lenen uit de bieb).

Ik geef je dan tips en opdrachten in hoe je SoulCollage® kunt inzetten om deze wet voor jou te laten werken.

Samen met anderen loop je dit pad en kun je ervaringen en foto’s delen in de besloten Inner Leadership Community die speciaal voor deze cursus is opgezet. Op dit platform staan ook alle lessen.

Wil jij meer succes creëren in je leven, op welke manier dan ook?

Trainer / coach

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van innerlijk leiderschap en persoonlijke groei.

Ze geeft trainingen, retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap.

Datum & kosten

1 oktober 2021

online
via community leeromgeving

Investering  € 99,-

Bring a friend: € 20,- korting

Je betaalt eenvoudig via Ideal.

Programma

We behandelen de volgende wetten:

 1. De wet van de pure potentialiteit
 2. De wet van het geven
 3. De wet van het ‘karma’ ofwel oorzaak en gevolg
 4. De wet van de minste weerstand
 5. De wet van intentie en wens
 6. De wet van het afstand nemen
 7. De wet van het ‘dharma’ ofwel doel in het leven

En als bonus een zoommeeting waarin je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

Annuleren

Annulering en restitutie van je geld is bij deze online cursus niet mogelijk. Je kunt wel iemand sturen voor jou in de plaats.

Ervaringen van anderen

” ik vind dat de cursus fantastisch is opgezet, heel inspirerend en met fijne tips, echt super !!!”
Waltraud Wevers

“Door deze cursus ben ik mij bewuster geworden van wat ik nodig heb. Ik heb  helderheid gekregen over hoe het vinden van mijn innerlijke balans bij mij werkt. Ik ben mij bewuster geworden van mijn patronen en de stappen die ik te zetten heb voor meer focus op die dingen die er echt toe doen voor meer succes in mijn leven.

Ik weet nu beter hoe ik kan volharden in het bouwen aan mijn eigen succes en welke stappen ik daarin te zetten heb.”

Linda Wetjens

Veel gestelde vragen

FAQ – 7 spirituele wetten van succes

Zeker! Je kunt deze online cursus in je eigen tempo doen en ook na afloop van de cursus kun je gewoon nog bij het studie materiaal. Dat is makkelijk als je een keer een drukke week hebt.

Zeker! Als je moeite met inloggen of als je in de online omgeving vragen hebt dan kun je deze direct aan me stellen. Ik los het dan snel voor je op. Daarnaast organiseer ik 1 keer een Q&A voor alle deelnemers waarin ik je begeleid in deze challenge en waar je vragen kunt stellen.

Dat zou ik zeker doen. Samen met een vriend(in) kun je ervaringen met elkaar delen. Dat geeft veel verdieping. Leuk pluspunt: als je een vriendin meeneemt ontvang je € 20,- korting bij je inschrijving.

Het is niet live. Je ontvangt elke 2 weken een mail en je kunt op je eigen moment de video’s bekijken.

Dat valt mee en is ongeveer een uur per 2 weken, afhankelijk van hoe snel je kaarten maakt. Als het niet lukt is er geen vrouw overboord. Je kunt het altijd inhalen op jouw moment.

Inschrijven

online cursus 7 spirituele wetten van succes

Fijn dat je van plan bent om je in te schrijven voor deze online cursus die start op 1 oktober 2021! De kosten bedragen € 99,- per persoon
Als je een vriend(in) meeneemt ontvang je € 20 korting. Na je inschrijving ontvang je een bericht in je mailbox met alle info die je nodig hebt voor deze online cursus.

Veel plezier!

Liefs, Lucy


Je betaling gaat eenvoudig en gemakkelijk via Ideal of Bancontact
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy- en restitutiebeleid

Translate »