31 dagen archetypen

Wil je je innerlijke wereld beter leren begrijpen? Beter weten welk pad in je leven belangrijk is om te lopen? Met deze online cursus ontdek je de kracht van archetypen in jouw leven en welke archetypen jouw persoonlijke adviseurs zijn.

7 maart 2024

online 31 dagen
via community leeromgeving

prijs € 34,50
6 maanden toegang

Zet archetypen in je leven in voor het versterken van je talenten en dromen

Iedereen kent de archetypen wel vanuit de sprookjes: de heks, het onschuldige kind, de boze stiefmoeder, de held.

Archetypen zijn mens-overstijgende energieën die iedereen over de hele wereld herkent. Ze hebben krachtige energieën en bepaalde archetypen lopen als een rode draad door ons leven. Ze zijn krachtige raadgevers maar sporen ons ook aan om te leven vanuit onze ziel.

Wanneer je gaat werken met archetypen, dan stap een een andere dimensie binnen. Een dimensie die niet grijpbaar is, die moeilijk in een hokje te stoppen is, maar die ons veel kan geven wanneer je er bewust mee gaat werken.

Je kunt deze cursus in je eigen tempo volgen, dus als je even wat minder tijd hebt, kun je het later gewoon inhalen

Archetypen zijn structuren in ons ‘collectieve onbewuste – Carl Gustav Jung

Met SoulCollage® werken we ook met archetypen. Deze online cursus is dus uitermate geschikt voor mensen die zich meer willen verdiepen in SoulCollage®. De archetypen zullen je andere ervaringen brengen dan bijvoorbeeld kaarten die over innerlijke persoonlijkheden gaan.

Er zijn oneindig veel archetypen en ik zal er daarvan 31 behandelen: ik vertel in het kort over een archetype, zal er hier en daar een kort verhaal bij doen en nog meer zodat je de archetype optimaal kunt ervaren.

“De meest krachtige ideeën in de geschiedenis gaan terug naar archetypen” – Carl Jung

Tijdens deze online cursus

31 dagen archetypen

 • Ontdek je welke archetypen belangrijk zijn in jouw leven

  Je gaat door je te verdiepen in de archetypen die archetypen herkennen die een belangrijke functie hebben in je leven, hierdoor kunnen puzzelstukjes in je leven op zijn plaats vallen en krijg je meer inzicht in welk pad belangrijk is voor je om te lopen

 • Ontdek je wat een archetype voor je kan doen

  Wanneer je meer werkt met de archetypen kun je ze ook inzetten wanneer jij ze nodig hebt in je leven in bepaalde situatie. Ze kunnen je ondersteunen met hun energie

 • Leer je jezelf beter kennen

  Een archetype is verbonden met je innerlijke persoonlijkheden. Door de archetypen te leren kennen die voor jou belangrijk zijn, zul je je innerlijke wereld ook beter begrijpen en jezelf beter leren kennen.

 • Je krijgt jouw persoonlijke adviseurs

  Je kunt de archetypen gebruiken als persoonlijke adviseurs in je leven. Je kunt er vragen aan stellen. Dit werkt nog beter door er ook een SoulCollage® kaart van te maken

31 dagen archetypen

Hoe werkt het?

Na de betaling kom je direct na het aanmaken van je account bij de cursus. Daar kun je met de eerste les beginnen: wat is een archetype.

Bij de cursus is ook een community waar je kunt delen en vragen kunt stellen. Deze vind je rechtsboven op je laptop als knop of op je telefoon onder de streepjes.

De start van de verdere cursus is op 7 maart, alles wordt ook in de bevestigingsmail uitgelegd.

Je kunt op je eigen moment starten en bijhouden wat je al gedaan hebt. De cursus bestaat uit 32 video’s.

Heb je weinig tijd? Dat maakt niet uit, je 6 maanden de tijd om de cursus te volgen en het zo op je eigen tempo volgen.

Kan ik meedoen?

Wil je meedoen aan deze cursus maar heb je nog geen ervaring met SoulCollage®? Dat is geen probleem.

Je kunt je gemakkelijk voorbereiden door de gratis online mini-workshop van een 1/2 uurtje te volgen. Na je inschrijving ontvang je een link voor deze gratis mini-workshop.

Annuleren

Annulering en restitutie van je geld is bij deze online cursus niet mogelijk. Je kunt wel iemand sturen voor jou in de plaats.

Datum & kosten

7 maart 2024

online 31 dagen
via community leeromgeving

prijs € 34,50

6 maanden toegang

Je betaalt eenvoudig via Ideal.

Kwaliteit

SoulCollage Lucy SchaaphokSinds 2013 hebben meer dan 1500 mensen gewerkt aan hun Innerlijk Leiderschap, gebruik makend van de SoulCollage® methode.

Deelnemers waarderen de events van lucyschaaphok.nl gemiddeld met een 8,6. Meer dan 95% van de deelnemers beveelt de events aan bij vriendinnen.

Trainer / coach

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van innerlijk leiderschap en persoonlijke groei.

Ze geeft trainingen, retraites, coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap.

Ervaringen van anderen

‘Het ging helemaal voor me leven’

Ik vond de online training ‘31 dagen een archetype’ erg leuk en inspirerend! Elke dag een ‘les met nieuw archetype’ binnen krijgen, was al een feestje op zich. Heldere tekst, mooie beelden, foto’s en aansprekende filmpjes maakten het helemaal áf. Het wat ‘stoffige’ begrip archetype werd in een modern en zeer aansprekend jasje gestoken, het ging helemaal voor me leven. Ik ga in april weer meedoen, dan heb ik meer tijd om collages te maken én te delen. Ik kijk er nu al naar uit! Welmoed van der Goot .

‘Ik heb ontdekt welke archetypen in mijn leven actief zijn en hoe ze mij kunnen helpen’

December werd een magische maand door de 31 dagen Archetype -reis die ik deed. Ieder dag weer benieuwd naar weer een ander archetype, naar het gevoel dat ik erbij had en vooral ook benieuwd naar de ervaringen van de andere deelnemers. Zo ontzettend mooi om -vanuit m’n eigen veilige, warme thuis- verbinding te hebben met andere vrouwen. Te weten dat zij met hetzelfde thema bezig waren, kaarten aan het maken en het proces ermee doen. De reis heeft me veel inspiratie gebracht; eindelijk eens de tijd genomen om me te verdiepen in archetypen, iets dat al lang op m’n verlanglijstje stond. Resultaat is dat ik heb ontdekt welke archetypen in mijn leven actief zijn en hoe ze mij kunnen helpen. Annemieke Tijmstra

Veel gestelde vragen

FAQ – 31 dagen archetypen

Je kunt de 31 dagen archetypen in je eigen tempo doen en ook na afloop van de cursus heb je nog 6 maanden toegang.

Als je moeite met inloggen of als je in de online omgeving vragen hebt dan kun je deze direct aan me stellen. Ik los het dan snel voor je op. Daarnaast organiseer ik 1 keer een Q&A voor alle deelnemers waarin ik je begeleid in deze cursus en waar je vragen kunt stellen.

Dat valt mee en is ongeveer een half uur per dag. Daarin bekijk je een video en kun je de begeleidende tekst lezen. Probeer dit elke dag vrij te plannen, zodat je tijd en aandacht aan jezelf besteedt. Als het niet lukt is er geen vrouw overboord, je kunt het altijd inhalen op jouw moment.

Inschrijven

Online cursus 31 dagen archetypen

Translate »