Over Inner Leadership

Inner Leadership (Innerlijk Leiderschap) gaat voor mij over het beter begrijpen van en werken met de verschillende niveaus in onszelf, met oprechtheid, moed en zelfkennis. Met een balans tussen je hart en je ratio.

Wanneer je innerlijk leiderschap hebt bereikt, dan kun je gemakkelijker navigeren door moeilijke en uitdagende situaties, je volledige potentieel ontwikkelen en ben je je bewust van je eigen beperkingen.

Je hebt dus zelfregie ontwikkeld waarin je leiding geeft aan alles wat in je leeft. Jij zit aan het stuur van je leven, waarin je ook uitgaat van synchroniciteit en flow. Je hebt leren vertrouwen op je intuïtie, je innerlijke wijsheid.

Ik vertrouw op je innerlijke wijsheid en ik leer je groots te zijn door je authentieke zelf te worden,

Je eigen innerlijke leiderschap bereiken

Ik help je bij het ontwikkelen van inner leadership en echt te leven vanuit jouw innerlijke wijsheid en kracht.

Ik leer je hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie waardoor je meer focus krijgt en echt doet wat je te doen hebt.

Er is maar één zoals jij en je bent een belangrijke puzzelstuk in deze wereld. Ik help je te stralen en te geloven in jezelf.

Mijn missie is jou te helpen je kern weer te vinden en innerlijke balans en leiderschap te vinden, zodat je ook in afstemming met jouw missie kunt gaan leven. Het maakt niet uit op welk punt je staat op dit pad.

Ik help je op een liefdevolle en waarderende manier bij het zetten van kleine of grote stappen in je innerlijke leiderschap.

Lucy in een notedop

Lucy Schaaphok

Mijn bio

Lucy Schaaphok is een expert op het gebied van inner leadership en persoonlijke groei. Lucy is een creator, inspirator en bouwt graag communities. Lucy’s achtergrond is een leuke mix tussen psychologie en beeldende kunst.

Ze geeft sinds 2005 trainingen, workshops, retraites en coaching aan voornamelijk vrouwelijke professionals met een verschillende achtergrond (leidinggevenden, niet leidinggevenden, coaches & therapeuten) die willen groeien in hun innerlijk leiderschap. Zij maakt daarbij gebruik van verschillende methodes zoals SoulCollage® en Playing big (Tara Mohr)

Ontdek jouw Innerlijk Leiderschap

Translate »