Wat zou jij doen met 10 miljoen?

Deze vraag stelde ik mensen op Facebook. Er kwamen geweldige antwoorden; van het oprichten van een dierenasiel tot grond kopen en teruggeven aan de natuur. Prachtige doelen, alleen… het blijven vaak dromen, ze maken er geen werkelijkheid van.

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Waarom gaan mensen niet voor hun dromen? Terwijl ze dit zo graag willen? De reden die ze vaak aangeven is dat ze het geld niet hebben daarvoor… maar is dat de werkelijke reden?

Geld wordt vaak gebruikt als excuus om niet voorbij eigen belemmerende gedachten te gaan. Gedachten zoals “dat is toch niet mogelijk” of “ik kan dat niet” of “wat zullen mensen van mij vinden?” Ze maken klein met dit soort gedachten.

Maar als we kijken naar mensen die bijzondere dingen hebben gedaan, dan lieten zij zich vaak niet weerhouden door geldgebrek, Ze gingen voor hun doel, hun droom. Ging het niet linksom, dan wel rechtsom.

Ze vonden creatieve manieren om hun droom te realiseren, waarmee ze wel het geld creëerden, of dat het op een andere manier tot stand kwam.

Wij hebben als mens een oneindig potentieel, we zijn tot zoveel meer in staat dan we denken. De enige belemmering daarin zijn wij zelf.

  • wat zou jij doen met 10 miljoen? En waarom doe jij dat dan niet?

Als ik iets wil, als ik zo’n sterke drive voel om iets te gaan doen, dan volg ik dat. Zo heb ik een particuliere school opgezet waarin kinderen in vrijheid konden leren,

Ben ik mijn bedrijf begonnen, waar ik een volledig inkomen uit haal, heb ik 2 stichtingen opgericht met als het doel; bouwen van community.

Heb ik reizen geboekt, terwijl het geld er soms helemaal niet was (dat kwam altijd op z’n pootjes terecht), coaches ingehuurd ondanks dat ik niet wist hoe ik ze ging betalen.

En dit vertel ik niet om op te scheppen, maar om te laten zien dat wanneer je met de flow meegaat en je intuïtie en je diepe drive volgt, het altijd klopt.

Alleen… je moet hier vertrouwen in ontwikkelen. Je overgeven aan een groter doel, ook al zie jij niet altijd hoe het gaat lopen. Vertrouwen op jouw innerlijke gidsen.

Dus wat zou jij doen met 10 miljoen? En waarom doe jij dat dan niet?

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »