Hoe creëer je meer tijd voor jezelf?

In deze hectische tijd, waar de prikkels je om de oren vliegen, waar de mogelijkheden groot zijn, komt tijd voor jezelf wel eens in het gedrang. Zeker als je ook nog moeilijk nee kunt zeggen en de overtuiging hebt dat je veel verplichtingen hebt naar je omgeving toe.

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Je rent van hot naar her, zorgt misschien voor kinderen of zieke ouders, werkt, doet het huishouden en nog veel meer. Tegenwoordig hebben mensen standaard te weinig slaap en lijken niets te willen missen, zodat hun agenda volloopt met afspraken en plannen.

Hoe interessant zou het zijn om naar al die verschillende delen te gaan kijken die ervoor zorgen dat je leven nu is zoals dat is. Delen die wensen hebben om niets te willen missen, die een goede moeder wilen zijn en die het liefst ook nog een schoon, net en modern huis hebben, die een goede partner, een goede vriendin willen zijn en die zich verantwoordelijk voelen voor vele zaken.

  • Wil je een beter beeld van jezelf krijgen in al je wensen en behoeften, maar ook kunt zien hoe je jezelf mogelijk saboteert?

Hoe zijn het zijn om dit allemaal “in kaart te brengen” met SoulCollage ® kaarten, zodat je een beter beeld van jezelf kunt krijgen in al je wensen en behoeften, maar ook kunt zien hoe je jezelf mogelijk saboteert?

Wanneer je deze delen in kaart hebt gebracht en je weet wat de wensen en behoeften zijn van elk deel, kun je deze delen meer samen laten werken zodat ze het grotere geheel gaan dienen, zodat jij je fijner voelt en meer aan jezelf toekomt wanneer je daar behoefte aan hebt.

Voeg daar dan een kaart aan toe over zelfzorg, grenzen stellen, degene die tijd voor zichzelf heeft aan toe en je hebt een hele set kaarten die je kunnen helpen bij het plannen en vormgeven van je leven zodat het fijner voor je wordt.

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »