Stoppen met piekeren en ontdekken wat je missie is

Word je in deze periode flink uitgedaagd en kun je maar niet stoppen met piekeren daarover? De uitdaging is niet alleen door het alledaagse in ons leven, maar daarnaast ook nog alle beperkingen die er zijn en de zorgen die je wellicht hebt.

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Hoe vergaat het jou in deze tijd? Kun je bij jezelf blijven en meebewegen als het riet? Of sta je zo verankerd als een sequoiaboom, die, hoe groot ook, bijna niet om te krijgen is?

Hoe ziet jouw innerlijke wereld er uit? Is het glad als een meer? Laat je er af en toe een steen in vallen en zie je de rimpels harmonieus uit elkaar dijen? Of vallen en meerdere stenen in dat meer, wordt het een chaos aan rimpels en is het niet harmonieus?

Kun je je innerlijke balans houden, ook al gebeurt er nog zoveel om je heen?

Is het stil in je hoofd, of juist niet?

Al die gedachten in mijn hoofd …

Vaak bepalen gedachten in je hoofd hoe je je voelt. Hoe drukker in je hoofd, hoe minder goed je je voelt. Wanneer er allerlei stemmen in je hoofd door elkaar heen praten, of een stem heel dwingend aanwezig is, waardoor je je angstig of opgejaagd voelt, dan kun je niet naar je diepere waarheid luisteren.

Wanneer je je die stemmen beter leert kennen als je innerlijke persoonlijkheden en er zelfregie ontstaat, dan ontstaat er meer stilte in je hoofd. Je kunt ze dan tot stilte manen door te zeggen; “dank je wel, maar nu even niet.”

De stilte vinden …

Daar in die stilte vind je je ware zelf, dat gedeelte in jou dat wijs is en een goddelijke vonk heeft. Dat deel is een onderdeel van een groter geheel.

Dat deel weet wat je pad is en wat je hier komt doen. Het weet wat je missie is, je purpose. Je bent geboren met een unieke samenstelling van innerlijke persoonlijkheden, je bent geboren op een bepaalde plek. Dit alles heeft te maken met je missie.

  • Die missie hoef je niet te bedenken, deze is er al.

Je missie hoef je niet te bedenken

Die missie hoef je niet te bedenken, deze is er al. Je ontdekt het door te luisteren. Door je hoofd stil te maken en de juiste stemmen dan aan het woord te laten. Door te focussen en de flow te volgen.

Wanneer je je missie helder hebt, dan heb je focus, jje weet waar je wel en geen aandacht aan moet besteden. Onbelangrijke zaken laat je gaan en je weet welke keuzes te maken.

Je zoekt niet meer, je hebt gevonden. En met alles wat je in huis hebt, alle zogenaamde toevallige ervaringen in je leven helpen je bij het bereiken van je missie.

Je missie is niet verbonden aan een beroep of andere concrete zaken. Je missie kun je op duizend en één manieren uitvoeren. Overal en nergens. Het is een dieper liggende rivier die je laat zien waar de weg is.

Maar eerst moet je die rivier vinden.

Besteed tijd aan het luisteren, tijd met jezelf, tijd zonder moeten, tijd zonder tijd. Heel diep naar binnen, waar alle antwoorden liggen.

Stoppen met piekeren en je missie leven

Juist in deze tijd is het belangrijk om je missie te leven, zodat we met elkaar een betere wereld kunnen creëren. Dan kun je stoppen met piekeren.

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »