Je overgeven aan wat is

Overgave

Herken jij dat ook dat je keer op keer tegen zaken aanloopt omdat je iets niet wilt zien? Je duwt het weg? Misschien hebben je SoulCollage® kaarten al meerdere keren er iets over gezegd? (Is mij zeker al overkomen). De kunst is om je over te geven aan dat wat is op elk moment, want wanneer je weerstand gaat bieden, maak je het vaak alleen maar erger. Je duwt net zo hard zodat het als een boemerang terugkomt, elke keer een stukje sterker.

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Waar je weerstand tegen biedt dat groeit

Door je over te geven aan de situatie op dat moment, en dat houdt in dat je er volledig licht op schijnt, dat het er helemaal mag zijn, dat je het bij wijze van spreken omarmt, dan lost het soms als vanzelf op. Soms heeft dit een langere weg nodig.

Wat bij ons afspeelt op een innerlijk, dieper niveau is vaak zichtbaar in onze buitenwereld door gebeurtenissen, mensen die iets doen en evenementen die buiten onze controle lijken te zijn. Alles is een weerspiegeling van onszelf.

Je kunt het recht in de ogen kijken door er een SoulCollage® kaart over te maken en laat je informeren door de kaart over wat er gaande is door vanuit het “ik-ben-degene-die” te spreken en vervolgens nog meer vragen te stellen over de situatie in je leven.

Wat dit wat je meemaakt je wil zeggen. Geef je over aan het antwoord, laat het binnenkomen. Zwaar of moeilijk? Maak dan een helperskaart die je hierbij kan ondersteunen.

Wanneer je je overgeeft betekent dit niet dat je machteloos bent, maar dat je de situatie die er is op dit moment volledig accepteert.

Van daaruit kun je in volle kracht, met volledige verantwoordelijkheid voor het vormgeven van jouw leven stappen zetten naar meer vreugde en een vrij leven.

  • Plaats hier een quote uit het blog die aansluit aan het zoekwoord wat belangrijk is.

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »