Wat fysieke problemen je kunnen zeggen

De afgelopen 1,5 maand had ik wat fysieke ongemakken met een knie, een kies en daarna mijn nek. Opvallend was dat wanneer het ene beter was, dat het andere opspeelde.

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Ik ga ervan uit dat wanneer er fysieke problemen zijn, dat het veelal te maken heeft met ons innerlijke welzijn. Met emoties, weggestopte gevoelens, niet luisteren naar wat goed voor ons is, teveel moeten van onszelf, etc.

Ik kon al een tijdje mijn draai niet helemaal vinden en kon er niet zo goed achterkomen wat dat nou was. Ik deed te weinig die dingen die goed voor mij waren, of nam te weinig tijd om te onderzoeken wat er nu aan de hand was. Herken je dat?

Blijkbaar was er meer nodig en ik snakte naar een weekendje weg, in de natuur, niets moeten en met mijzelf aan de slag. Een social media detox en doen waar ik blij van werd. Weer een diepere verbinding maken met mijn spirit.

Mijn vriend wilde ook graag mee, ook daarbij voelde ik of ik daar blij van werd en vooruit, hij mocht ook mee 

En wat is het een succes geweest om kaarten te maken, ze te lezen, te schrijven, te lezen, te mediteren, te voelen, me te verbinden met de natuur en niks te hoeven. Wat werd ik er blij van.

Ik had een reset nodig en door mijn innerlijke wijsheid te volgen, wist ik wat ik dat weekend moest doen. Precies het juiste om uit bepaalde belemmerende overtuigingen te komen en me weer vrijer en sprankelender te voelen.

  • Voor mij is het voelen waar ik blij van word een heel belangrijke graadmeter.

Voor mij is voelen waar ik blij van word een hele belangrijke graadmeter, maar soms komen er stukken in mij omhoog die meer ruimte innemen dan me lief is.

Die de ruimte innemen van delen die me normaal helpen sprankelen. Delen die té serieus zijn en vinden dat ik van alles moet.

Door mijn keuze te maken om weg te gaan en de buitenwereld even achter mij te laten, kon ik die innerlijke delen weer even opschudden en ze weer een nieuwe indeling geven.

Ik voel me getransformeerd na het weekend, voel me weer veel vrijer, geniet veel meer van de kleine dingenen kan veel meer dankbaarheid voelen voor alles wat er in mijn leven mag zijn.

Wat ben ik blij dat mijn innerlijke wijsheid me leidt. Ik heb in de jaren geleerd om die te volgen en zo weer stappen te zetten in het innerlijk vrij worden.

Het leven is niet altijd een rechte lijn. Het is natuurlijk om minder goede en hele goede periodes te hebben. Ook dat te erkennen kan heel erg helpen.

Laat je je niet gek maken door mensen die staan te springen en zeggen hoe geweldig hun leven altijd is. Iedereen, maar ook iedereen heeft mindere periodes, ook al laten ze dat dan niet zien.

De kunst is om niet te lang in een “mindere periode” te blijven hangen.

Hoe staat het met de regie van jouw innerlijke wijsheid? Hoe goed luister jij naar waar je echt blij van wordt? En hoeveel belemmer je jezelf daarin om dat te gaan doen?

Wil je het delen met mij op ons Inner Leadership Community? Je kunt je hier gratis aanmelden.

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »