Vreugdegevoel door dankbaarheid

Heb jij wel eens geprobeerd om achterover te gaan zitten en een lijstje in je hoofd te laten ontstaan waar je je allemaal dankbaar voor kunt voelen?

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Hoe ellendig je leven op een bepaald moment kan zijn, er is altijd iets om dankbaar voor te zijn.

En als je dan met zo’n lijstje bezig bent, verandert je energie dan ook? Dat is wel mijn ervaring; ik haal dan eens diep adem, ontspan, er ontstaat een gevoel van geluk en uiteraard dankbaarheid.

Ik word zacht en voel me liefdevol. Hierdoor open ik mij voor nog meer waar ik dankbaar voor kan zijn.

  • Ik wordt zacht en voel me liefdevol. Hierdoor open ik mij voor nog meer waar ik dankbaar voor kan zijn.

Deze oefening kun je doen op momenten waarop je je niet goed voelt, waarop het leven even pittig voor je is. Maar je kunt het natuurlijk ook doen om je geluksgevoel een boost te geven.

Je kunt je gevoel van dankbaarheid ook combineren met een SoulCollage® kaart; je zou een kaart in het algemeen kunnen maken over dankbaarheid, maar als je meer tijd en ruimte hebt, kun je ook meerdere kaarten maken over die dingen waar je dankbaar voor bent.

Je kunt deze kaart dan gebruiken om je gevoel voor dankbaarheid te versterken en inzichten krijgen door de kaart te “lezen”.

Gratitude blesses you. It opens you so that more can come in. It literally expands the vibrational space around you. when you’re living in that expansive space, more of everything will flow into your life. ~ Barbara De Angelis

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »