Stemmen in je hoofd

“Heb jij soms ook zo last van verschillende stemmetjes in je hoofd die elk andere dingen van je wil? De ene stem zegt : ” ja, doe het, het is zo’n mooie jurk, koop hem” en de andere zegt “je hebt al genoeg jurken, waarom nu nog eentje erbij?”.

Gratis E-book

Ontvang mijn Ebook 'Ontdek waar je echt voor gaat' met 10 praktische ideeën waardoor jij beter weet wat je wilt,

Vooral wanneer we keuzes moeten maken, zijn er verschillende ideeen in ons hoofd over wat wel of niet te doen. Gek kun je ervan worden! Het zorgt vaak voor grote twijfel.

Hoe kun je daar nu goed mee omgaan, met die stemmen in je hoofd?

Je kunt onderzoek doen naar de verschillende stemmetjes in je hoofd, ze haast een soort identiteit geven

Wanneer je dit doet maak je helder wat voor soort stemmetje het is, wat het wil, hoe het je steunt maar misschien ook saboteert.

Door dit helder te krijgen kun je ze veel gemakkelijker inzetten in je leven op momenten die handig zijn, in plaats van dat ze hun eigen leven leiden en je last van ze hebt, dat ze bij wijze van spreken het stuur zomaar overnemen ook al wil je dat niet.

Je kunt dus vanuit dit onderzoek meer leren over hoe je zelf in elkaar zit. Je kunt een SoulCollage® kaart maken van elk stemmetje, je innerlijke persoonlijkheden en het beter leren kennen.

Het mooie is dat je iets tastbaars hebt en het daarom gemakkelijker wordt om ermee te werken.

Maar soms zitten er ook onbewuste stemmetje in je hoofd, de innerlijke criticus, die je weggedrukt hebt of waar je gewoonweg niet bewust van bent.

Door de SoulCollage ® methode kun je deze stemmetjes bewust maken door vanuit je intuïtie SoulCollage kaarten te maken en dan vanuit die kaart jouw innerlijke informatie naar voren laten komen.

Uiteindelijk heb je een tastbare stapel kaarten die elk een van je stemmetjes representeren en waarmee je op een diepgaande manier kunt werken. Je kunt daarmee antwoorden krijgen op vragen die spelen en jouw innerlijk weten versterken.

  • Je kunt onderzoek doen naar de verschillende stemmetjes in je hoofd, ze haast een soort identiteit geven

Doe de Inner Leadership test

Met de gratis Inner Leadership test krijg je in 10 minuten inzicht in jouw innerlijk leiderschap. Je ontvangt het resultaat inclusief interessante tips gemakkelijk in je mailbox.

  • Inzicht in je Innerlijke Leiderschapsstijl
  • Tips om meer te doen wat voor jou belangrijk is
  • Concrete ideeën om betekenis aan je leven te geven
+ elke maand handige tips om je sterker te voelen in het pad wat jij wilt lopen.
Start Inner Leadership test
Translate »