Disclaimer

LUCY SCHAAPHOK is niet verantwoordelijk voor wat bezoekers op de websites lucyschaaphok.nl en community.lucyschaaphok.nl plaatsen – bijvoorbeeld in een reactie – en kan hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. Reacties zijn de persoonlijke mening van de schrijver en reflecteren dan ook op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van LUCY SCHAAPHOK.

LUCY SCHAAPHOK kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers van lucyschaaphok.nl en community.lucyschaaphok.nl

LUCY SCHAAPHOK besteedt zorgvuldige aandacht bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. LUCY SCHAAPHOK aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op haar websites.

Anonieme reacties, bedoeld om auteur of betrokken personen of bedrijven in negatief daglicht te stellen, worden zonder discussie verwijderd.

De websites van LUCY SCHAAPHOK bevatten links naar andere sites. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze sites.

Translate »