info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Wat kan SoulCollage® in de opvoeding betekenen?

 

Wanneer je geleerd hebt hoe het SoulCollage® proces werkt; het maken van de kaarten, het in de kaart stappen en spreken vanuit de kaart, dan kun je nog een stap verder gaan en vragen stellen aan de kaarten.

Ik woon met mijn zoon van 18 fulltime hier in huis en boy, dat is niet altijd eenvoudig. Ze weten feilloos op je knopjes te drukken en vervolgens gaan er "scripts" draaien vanuit patronen, overtuigingen, trauma's en gevoel van onvermogen. Dit geldt natuurlijk niet alleen met pubers, maar ook volwassenen en met de één sterker dan bij de ander.
Ik voelde me even machteloos en wist niet hoe ik met een situatie om te gaan. Door SoulCollage® te gebruiken werd het mij duidelijk wat mi te doen stond en welke innerlijke persoonlijkheden mij hierbij konden helpen. Daardoor kon ik in een gesprek liefdevol blijven, ik stapte in de juiste persoonlijkheden, was helder en ik stapte niet in mijn angsten of drama's, of mijn gevoel van onvermogen. Het gesprek verliep goed en mijn zoon reageerde ook anders. Wat is SoulCollage® toch fantastisch! Keer op keer ervaar ik dat opnieuw.

Door gebruik te maken van de synchroniciteit bij het trekken van de kaarten en de juiste vraagstelling, kun je bijzondere antwoorden krijgen, die je met je hoofd niet altijd bedenkt. Het is krachtige manier om je innerlijke wijsheid te laten spreken, zonder dat jij in controle bent over wie er mag spreken. De aspecten binnenin jezelf komen vervolgens naar voren, die je het meest kunnen ondersteunen of die je de beste antwoorden kunnen geven.

Wil je meer weten hoe dit werkt? Houd de nieuwsbrief dan in de gaten, binnenkort geef ik hier een online seminar of workshop over.

 

Hartegroet,

 

Lucy

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®