info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Verwelkom nieuwe kaarten in je deck

 

Regelmatig ben ik in contact met collegatrainers en elke keer leer ik weer van hun over SoulCollage® en hoe het verder toe te passen. Zo ook van Mariabruna Sirabella die bij vanaf het moment van het ontstaan van SoulCollage® met Seena (de bedenkster van SoulCollage®) heeft gewerkt.

Mariabruna leerde mij een mooie manier om een nieuwe SoulCollage® kaart te verwelkomen in je deck en dat werkt als volgt:

Je legt de nieuwe kaart open op de tafel en pakt je stapel SoulCollage® kaarten erbij. Willekeurig trek je blind 2 kaarten, de ene kaart leg je blind links van de nieuwe kaart en de andere rechts. Vervolgens draai je de linkerkaart om. Is het een onbekende kaart dan doe je het "ik-ben-degene-die" proces. Is het een bekende kaart dan laat je de linkerkaart spreken tot de nieuwe kaart en de nieuwe kaart kan er eventueel op antwoorden. Zo kun je een dialoog laten ontstaan tussen de twee "neters". Vervolgens doe je dit ook met de rechterkaart. Het zal je verrassen wanneer je hoort wat er gezegd wordt. 

Probeer het zelf maar eens uit en deel je ervaringen in de Facebookgroep voor iedereen die iets met SoulCollage® doet.

 

Hartelijke groeten,

 

Lucy Schaaphok

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®