info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Vertrouw op het proces


Ik kan het niet vaak genoeg zeggen bij SoulCollage® workshops en trainingen: vertrouw op het proces. 
We hebben soms de neiging om controle te willen houden over ons leven, ook over wat er gebeurt bij het maken van SoulCollage® kaarten. Telkens weer vertel ik over het onbewuste en de sterke krachten die weggestopte delen van jezelf hebben. Ogenschijnlijk zijn deze delen er niet, maar er hoeft maar iets te gebeuren en...pats...daar komt ineens dat gekwetste innerlijke kind naar boven, of de rebel omdat je je beperkt voelt door een ander en nemen het stuur over, zonder dat dit gewenst en zelfs destructief kan zijn.

Wij hebben een innerlijke wijsheid die ons kan leiden, als we dat willen. In SoulCollage® uit zich dat door de afbeeldingen die zoveel aandacht trekken, dat je er eigenlijk niet omheen kunt. Dit kunnen ook afbeeldingen zijn waar je weerstand op hebt. Volg je gevoel, volg de afbeeldingen, laat alles onstaan zoals dat vanuit je gevoel klopt en zie alles wat er gebeurt als een stuk synchroniciteit, dat het dus geen toeval is dat het nu op dit moment gebeurt. Ook als scheur je per ongeluk een stuk van de afbeelding kapot, dit kan ook een reden hebben. 

Go with the flow en vertrouw op het proces zoals het zich aandient...dan haal je het mooiste uit jezelf en schijn je licht op de delen die allemaal een stukje goud in zich hebben.

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®