info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Verdiepende reading met vier kaarten

 

Heb jij al minimaal vier SoulCollage® kaarten? Dan kun je door een vraag te formuleren en kaarten te trekken antwoord krijgen op je vraag vanuit deze vier kaarten. Mocht je nog geen vier kaarten hebben, dan kun je het ook best doen met twee of drie kaarten, maar hoe meer kaarten, hoe meer gezichtspunten en synchronische antwoorden. Het zegt veel dat je juist deze vier kaarten willekeurig uit een stapel trekt. Gaandeweg de reading zal ook duidelijk worden waarom je juist deze kaarten hebt gekozen en waarom in de ze volgorden.

De reading werkt als volgt:

  1. Formuleer een vraag
  2. trek vier kaart willekeurig, op de kop uit je stapel
  3. stel de vraag en draai de eerste kaart om
  4. heb je het ik-ben-degene-die-proces nog niet gedaan, doe dit dan even kort met de kaart
  5. dan geef je antwoord op de vraag vanuit de kaart
  6. vervolgens komt de tweede kaart aan de beurt en zo ga je het rijtje af
  7. lees of luister dan in één stuk achter elkaar de antwoorden van alle kaarten en voilá, je hebt antwoorden vanuit diepere delen van jezelf

Het mooiste is als je dit doet met nog iemand anders, of nog mooier, in een groepje van vier, zodat iemand anders voor je kan schrijven, iemand je proces begeleid en nog weer iemand anders je getuige is.

Heb je een reading als deze gedaan en wil je de uitkomst of ervaringen delen? Mail dit dan naar info@lucyschaaphok.nl, wie weet plaats ik het dan in de nieuwsbrief of de blog.

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®