info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Tijd voor jezelf

 

In deze hectische tijd, waar de prikkels je om de oren vliegen, waar de mogelijkheden groot zijn, komt tijd voor jezelf wel eens in het gedrang. Zeker als je ook nog moeilijk nee kunt zeggen en de overtuiging hebt dat je veel verplichtingen hebt naar je omgeving toe. Je rent van hot naar her, zorgt misschien voor kinderen of zieke ouders, werkt, doet het huishouden en nog veel meer. Tegenwoordig hebben mensen standaard te weinig slaap en lijken niets te willen missen, zodat hun agenda volloopt met afspraken en plannen.

Hoe interessant zou het zijn om naar al die verschillende delen te gaan kijken die ervoor zorgen dat je leven nu is zoals dat is. Delen die wensen hebben om niets te willen missen, die een goede moeder wilen zijn en die het liefst ook nog een schoon, net en modern huis hebben, die een goede partner, een goede vriendin willen zijn en die zich verantwoordelijk voelen voor vele zaken. Hoe zijn het zijn om dit allemaal "in kaart te brengen" met SoulCollage® kaarten, zodat je een beter beeld van jezelf kunt krijgen in al je wensen en behoeften, maar ook kunt zien hoe je jezelf mogelijk saboteert?

Wanneer je deze delen in kaart hebt gebracht en je weet wat de wensen en behoeften zijn van elk deel, kun je deze delen meer samen laten werken zodat ze het grotere geheel gaan dienen, zodat jij je fijner voelt en meer aan jezelf toekomt wanneer je daar behoefte aan hebt. Voeg daar dan een kaart aan toe over zelfzorg, grenzen stellen, degene die tijd voor zichzelf heeft aan toe en je hebt een hele set kaarten die je kunnen helpen bij het plannen en vormgeven van je leven zodat het fijner voor je wordt.

Ik begeleid mensen in coachingsessies ook in dit soort processen. Dit doe ik ook online. De uitkomsten zijn soms zeer wonderbaarlijk.

 

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®