info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Thanksgiving en SoulCollage®

 

Thansgiving day is weer geweest en alhoewel wij dit feest in Nederland niet vieren vind ik wel dat er een mooie gedachte achter zit: er wordt dank gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen die dit jaar tot je zijn gekomen. Het wordt in de US en Canada gevierd met de gehele familie en kan dus heel verbindend werken. Een mooi thema om voor jezelf op te pakken en terug te kijken naar het afgelopen jaar. Schrijf voor jezelf eens op waar je dankbaar voor bent voor wie of wat in je leven van het afgelopen jaar. Wat is jouw oogst? Wat heb jij te vieren?

Je zou het in een SoulCollage® kaart kunnen verwerken en samen met anderen ook je oogst kunnen vieren. Deze kaart kan je van nog veel meer innerlijke wijsheid voorzien door deze te laten spreken.

Ik wens je een fijne oogstviering!


 

 

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®