info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

SoulCollage® kaarten maken vanuit je emotie

 

Een collega facilitator Ann Hughes heeft een mooi boekje geschreven over hoe intentionele kaarten te maken en te gebruiken voor heling en leven. Dit heeft mij geleerd om vanuit een bepaald gevoel een kaart te maken. Bijvoorbeeld bij het einde van een relatie, bij ziekte. Door het "ik-ben-degene-die proces" te doen brengt het heling en inzichten.

Tijdens een SoulCollage® avond raadde ik het ook iemand aan om te doen. Het lezen van de kaart was een bijzonder proces wat inzichten gaf. Zo'n kaart kan een belangrijke gids zijn gedurende een moeilijke periode.

Wanneer je relatieproblemen hebt, ziek bent, je baan kwijt bent, rouwt, of wat er ook aan de hand is in je leven kun je een intentionele kaart maken. Probeer het eens uit. Maak één of meerdere kaarten zonder al te veel na te denken, maar door te voelen dat je ene afbeelding wilt gebruiken. Het waarom hoef je bij het maken nog niet te weten.

Meer weten over SoulCollage®? Kijk dan hier 

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

 

 

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®