info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

SoulCollage® en vorige levens

 

Ik heb zelf veel onderzoek gedaan naar vorige levens en heb geleerd dat deze levens ook latent aanwezig zijn in je huidige leven. Je kunt de talenten en kwaliteiten van de andere levens ook gebruiken in dit leven en je verschillende levens integreren, zodat je meer evolueert als ziel.
Vorige levens hebben nog steeds invloed op je huidige leven, dit kan vanuit schaduw zijn, of vanuit de kracht van die levens. Je zou je vorige levens kunnen zien als innerlijke persoonlijkheden die je in je draagt. En hoe mooi kan SoulCollage® daar inzichten in geven door kaarten te maken en processen te doen die gericht zijn op het vinden van puzzelstukjes van vorige levens. 
Het heeft mij al interessante stukjes opgeleverd door intuïtief kaarten te maken en te weten te komen welke vaardigheden ik had in een bepaald leven. Dat had bijvoorbeeld iets te maken met veren. En ik ben gek op allerlei mooie veren, neem ze ook vaak mee naar huis. De kaarten kunnen je allerlei informatie geven en je kunt met ze samen de diepte in gaan.

Probeer het maar eens uit. Maar let op dat processen ook diep kunnen gaan en heftig kunnen zijn. Zorg voor een helperskaart die je kan ondersteunen bij dit proces.

Veel plezier! 

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®