info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Gebruik SoulCollage® om je groei in je praktijk vorm te geven

 

SoulCollage® kun je op zovele manieren gebruiken! Zo ook bij het laten groeien van je praktijk.
Hoeveel innerlijke aspecten heb je nodig in je praktijk als ondernemer? Wanneer je daarover na gaat denken, doen er veel innerlijke delen mee in je praktijk. Ik ken bijvoorbeeld de planner, de communicator, de facilitator, de zakenvrouw, de innerlijke criticus, de uitsteller, de schrijver, de inspirator en nog veel meer. En zijn zoveel innerlijke aspecten met wie ik mijn bedriif vormgeef en allemaal hebben ze hun bijdrage. Soms inspireren ze je en soms belemmeren ze je. Door kaarten te maken over al deze aspecten die te maken hebben met jouw praktijk krijg je meer inzicht in jezelf en kunnen deze aspecten, door het gebruikmaken van de kaarten, jouw meer inzichten, tips en inspiratie geven. Je kunt ook kaarten maken voor je praktijk vanuit de andere SoulCollage® groepen, zoals de archetypen. Welke archetype schuilt bijvoorbeeld achter jouw drive om mensen te helpen?

Maak eens een lijstje van al die innerlijke delen, archetypen en misschien ook mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan jouw praktijk en maak tijd voor het maken en lezen van kaarten. Gebruik ze vervolgens door ze alle vragen voor te leggen waar je mee worstelt.

Veel plezier en inzichten!

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®