info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Schrijven met de kaarten

 

Wanneer je meerdere SoulCollage® kaarten hebt gedaan ligt er een wereld voor je open om er meer mee te doen. Je kunt de kaarten gebruiken als een soort orakelkaarten, je kunt ze gebruiken om ermee te mediteren, als basis voor het begin van je dag, maar ook om mee te schrijven.

Een mooie oefening is om (bijvoorbeeld 5) kaarten random te kiezen of ze juist doelgericht te kiezen op thema, kleur, geslacht, emotie, of wat dan ook in je naar boven komt. Vervolgens leg je ze naast elkaar neer en schrijf je intuïtief een verhaal over wat de kaarten van begin tot einde te zeggen hebben. Laat je fantasie de vrije loop.

Leuk als je je verhalen deelt in de Facebookgroep voor iedereen die iets met SoulCollage® doet!

Veel schijfplezier!

 

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®