info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Niet fit? Je kaarten geven inzicht


Ik kan soms te hard van stapel lopen en loop mezelf dan voorbij, tegen beter weten in. Mijn lijf zegt dat ik rust moet nemen maar daar luister ik niet altijd naar. Het gevolg is dat ik dan ziek of ziekig wordt. Herkenbaar?
Ik ben ervan overtuigd dat elke ziekte een emotionele basis heeft een aangezien de SoulCOllage® kaarten innerlijke delen van jezelf representeren, zo ook archetypen, kun je deze innerlijke wijsheid een stem geven door de SoulCollage® kaarten te gebruiken.

Ik heb dit ook gedaan naar aanleiding van het krijgen van een griep. Ik stelde de vraag waarom ik nu de griep kreeg en welke "Neters" daar iets over zouden kunnen zeggen? Dit geeft mij telkens weer andere en diepgaandere inzichten dan als ik het met mijn hoofd beredeneer. Door het lezen van de kaarten kan er specifieke informatie gegeven worden over het waarom en wat er nodig is om te herstellen, naast de benodigde bedrust. Soms kunnen het heldere, maar confronterende boodschappen zijn, waar je iets mee moet gaan doen. 

Wil je dit ook uitproberen met je SoulCollage® kaarten? Formuleer dan eerst de vraag. Trek met de vraag in je achterhoofd 4 kaarten en geef antwoord op je vraag vanuit de kaart, vanuit datgene wat of die jij bent op die kaart. Dit doe je met alle vier de kaarten en voilà, daar is je antwoord.

Veel succes!

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

 

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®