info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Mijn magische dag

 

Soms heb ik van die dagen dat ik wat moe ben, de kinderen zijn er niet en ik weet niet zo goed wat te doen. Ik heb eigenlijk even nergens zin in. Ik heb geen richting en ook geen innerlijke stilte. Soms pak ik dan mijn SoulCollage® kaarten erbij en trek er 2kaarten blinf uit de stapel voor die dag, zo ook vandaag.

De eerste kaart die ik blind trok ging over verbinding met het 6e chakra, met het ver zien, met het zien met de derde oog om te zien wat er nodig is. Om visie te ontwikkelen in verbinding met de wereld en oude kennis.

De tweede kaart ging over het lopen van een heilige pad ,vol met magie en symbolen en vertelde mij dat ik meer met rituelen moest gaan doen. Dat ik die meer moest gaan gebruiken bij projecten en ze met magie moest verbinden.

Door in de kaarten te stappen kom ik in verbinding met diepere delen in mijzelf, ik voel die heiligheid, de magie van rituelen, ik krijg meer verbinding met mijn visie. Het vertelt mij dat ik meer aandacht moet besteden aan de magische kant van het leven, die in verbinding staat met onzichtbare energieën.

Ik voel me dieper in mijzelf zakken en alles begint te stromen. Ineens heb ik zin om van alles te gaan doen, ik heb inspiratie, het begint te bruisen. Ja, de rituelen 
en meditatie, ik dacht daar al langer over om daar weer meer aandacht aan te besteden. De kaarten helpen mij bij het daadwerkelijk te gaan doen. Het is van willen naar voelen gegaan in mijn lichaam en dan gaat het werken.

En vandaag heb ik alle ruimte en tijd om me te baden in het magische, in het maken van een sterkere verbinding van de wijsheid in mijzelf. Alle tijd en ruimte om me te voeden en om te voeden, wat zo belangrijk is in mijn leven.

Vandaag is het mijn magische dag.

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®