info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

SoulCollage®, meditatie en je meer verbinden met je zielsessentie


Ken je dat gevoel van drukte in je hoofd en geen rust kunnen vinden? Vaak ben je dan meer afgesloten van je diepste zelf, je zielsessentie. Wat ik dan vaak doe is gaan mediteren. Mediteren kun je uiteraard op vele verschillende manier doen. Wat bij mij werkt is dat ik in een meditatie diep ademhaal en mij ontspan. Soms gaat dit gemakkelijk, soms helemaal niet omdat het hoofd druk blijft. Ik visualiseer een deurtje in mijn lijf, die ik openzet, waardoor ik mijn ziel de kans geef om door de deur tot mij te komen. Ik maak ruimte voor de ziel, hoe klein dan ook om zich weer helemaal te verbinden met mij in mijn totaliteit en daar maakt het dankbaar gebruik van. Probeer het maar eens! En laat me weten of het ook voor jou werkt.

Een andere manier is om een SoulCollage® kaart te maken over jouw zielsessentie. Wanneer je gaat zitten met deze kaart en er helemaal instapt, alsof jij deze kaart bent, kun je ook al snel jouw energie van je zielsessentie voelen.

Veel essentieplezier!

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®