info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Maak een kaart voor het nieuwe jaar

 

Wat voor wensen en dromen heb jij voor het nieuwe jaar? Door er bewust bij stil te staan, zet je iets uit naar de toekomst en is de kans groter dat je het gaat realiseren. Wat nog beter werkt is er één of meerdere kaarten over te maken. Je onderbewuste werkt mee bij het maken van de kaarten, wat tot verrassende inzichten kan leiden. Je kunt de kaart(en) het hele jaar blijven gebruiken voor het realiseren van je dromen en inzichten te krijgen in dit proces.

Je maakt een kaart met deze intentie in je achterhoofd en je laat de afbeeldingen het werk doen. Die afbeeldingen die jou op dat moment aantrekken zullen iets te zeggen hebben over je wensen en dromen, ook al lijkt het soms van niet. Vertrouw op het proces en ontdek hoe bijzonder deze kaart(en) voor je zullen worden.

Veel plezier!

 


Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®