info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Koester je eigen natuur

 

In het Nieuwetijds Magazine stond een artikel waar mijn hart een sprongetje van maakte, omdat ik er zoveel in herkende. Soms heb ik het gevoel niet aangepast te zijn aan de maatschappij omdat mijn tuin wat wilder is, omdat ik mij meer en meer losmaak van alle wat zou moeten, omdat ik als enige in de straat soms om één uur 's nachts door de week met de hond uitga en dan ook lekker langer op bed lig in de ochtend, omdat ik geen moderne auto voor de deur heb staan en ook omdat mijn interieur niet voldoet aan de huidige moderne inrichtingsideeën. Ik geef niet veel om materiële luxe maar ben wel zuinig op spullen (en houd ook wel van mooie spullen). Kortom, ik leid wel een ander leven dan de gemiddelde Nederlander.

Door onder andere te werken met SoulCollage® heb ik steeds meer mijn innerlijke vlam ontdekt, heb ik los kunnen laten om aan het standaard plaatje te voldoen. Het heeft me kracht gegeven om mijn leven te leiden zoals ik dat wil, los van maatschappelijke ideeën. Mijn wilde vrouw mocht meer naar buiten komen en ook andere elen in mij die misschien niet standaard zijn, bijvoorbeeld op gebeid van relaties.

Wanneer je de buitenwereld los kunt laten en je innerlijke vlam kunt laten groeien. Niet meer bezig zijn met wat anderen ervan vinden, maar uitvinden wie je bent en wat jij wilt (hoe raar het ook is), dan leef vanuit je vreugde en potentie. Hoe je dat kunt bereiken? Met SoulCollage® kom je een heel eind. Daarmee ontdek je wie je werkelijk bent en leer je jezelf te accepteren zoals je bent. Wanneer je dat doet komt er een enorme kracht in je vrij, jij... en leef je je leven zoals je niet voor mogelijk had geacht, je leeft je potentieel.

Hier vind je het artikel over De kunst van het onaangepast zijn in de maatschappij

Met vreugdevolle groet,

Lucy Schaaphok 

allef-vinicius-124556.jpg

 
Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®