info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

In je kracht staan

 

In je kracht staan is een term die veel wordt gebruikt, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Houdt dit in dat je altijd een krachtige uitstraling hebt? Dat je altijd sterk bent? Nee, volgens mij niet. Volgens mij houdt dit in dat je in balans met met alles wat er in je leeft. Alle delen die in je zitten mogen er zijn, ook delen die ooit in de schaduw waren gestopt en waarvan je ook het "goud" hebt gevonden, zoals Jung dat zo mooi zei. Je staat in je kracht wanneer zowel je kwetsbare als je sterke zelf er mogen zijn, dat je boze zelf een nuttige plek heeft en grenzen stelt, dat er naar je gekwetste kind geluisterd wordt door de moeder in jezelf. Wanneer je dat in balans hebt en volledig liefde voor jezelf kunt hebben, dan sta je in je kracht.

Hier werk je aan met SoulCollage®. Je ontdekt al die innerlijke delen in jezelf, geeft ze een plek en een stem en leert ze door en door kennen, waardoor jij ze aan het stuur kunt zetten op het moment dat dat nodig is. Niet vanuit reactiviteit, maar vanuit bewustzijn.
En hoe mooi is dat om mensen hierin steeds te zien groeien :-) 

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

Gratis video

Start met het bouwen aan je innerlijk leiderschap

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®