info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

SoulCollage® en Ho'oponopono, een krachtige combi


Ken jij Ho'oponopono? De oude Hawaiaanse manier van verzoening en vergeving? Ik gebruik het al een tijdje in mijn leven om mijn relaties met anderen en mijzelf te purificeren. Je reingt informatie uit je onderbewustzijn. Het kan zo sterk werken, dat het ook invloed heeft op die persoon of gebeurtenis.
Er is een prachtig verhaal over een directeur van een 
gevangenisziekenhuis die  Ho'oponopono gebruikte op al zijn gevangenen. Nadat hij anderhalf jaar lang Ho'oponopono had uitgevoerd, veranderden de stemming en de sfeer in het gevangenisziekenhuis en na vier jaar waren alle gevangenen, op twee na, genezen. 

Ook ik heb zelf wonderbaarlijke dingen meegemaakt door het te gebruiken. Ook heb ik een veel duidelijker beeld van de negativiteit die in mij zit en die ik projecteer op een ander. 

Wanneer je bepaalde negatieve gevoelens hebt naar andere toe, of naar jezelf, of een gebeurtenis, dan kun je het volgende doen:

Je denkt aan die situatie of de persoon en zegt in gedachten de volgende zinnen:

Het spijt me
Vergeef me alsjeblieft
Ik houd van je
Dank je wel

Nu heb ik er een SoulCollage® kaart over gemaakt en dit zet nog meer kracht bij. De kaart kan verschijnen bij een blinde trekking waardoor het een boodschap kan zijn dat ik Ho'oponopono zou moeten toepassen, en/of door in de kaart te stappen kun je het gemakkelijker voelen en de energie gemakkelijker laten stromen. Het kan dus je ritueel behoorlijk versterken. Probeer het maar eens uit.

 

Wil je hier meer over lezen? Dan raad ik je het boek aan van Ulrich Emil Duprée - Ho'oponopono 

 

 Veel SoulCollage® plezier!

 

Hartelijke groeten,

Lucy Schaaphok

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

 

 

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®