info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Het heilige vrouwelijke - mijn ervaring met een SoulCollage® kaart

 

maria600p.JPGRegelmatig scheur ik afbeeldingen uit tijdschriften voor de workshops en trainingen die ik geef. Ik het begin kwam ik veel afbeeldingen tegen die ik zelf wilde houden. Veel delen van mij wilden zichtbaar worden middels die afbeeldingen, ik werd er bijna hebberig van. Nu, na jaren maken van kaarten zijn vele (nog lang niet alle) delen zichtbaar geworden op kaarten, maar soms komen afbeeldingen voorbij die mij raken, die bijna roepen: "neem mij, neem mij!". Ik bewaar ze dan ook en stop ze in een map voor een ander moment, waarop ik kaarten maak.
Een paar dagen geleden was ook zo'n moment van kaarten maken. Ik pakte mijn afbeeldingen en ik begon kaarten te maken. Ik had afbeeldingen bewaard van de kathedraal in Chartes, waar ik twee maal een paar dagen ben geweest voor de energie en zielenwerk. De katherdaal is een bijzondere plek voor mij Ik had een afbeelding van het labyrinth en een afbeelding van het bijzondere glas-in-loodraam van Maria, met het net zo bijzondere eigen verhaal, waar ik nu niet verder over uitwijd. Ik werd aangetrokken door het raam van Maria tijdens mijn bezoek en heb er regelmatig voor zitten mediteren. Ik had haar op de afbeelding uitgeknipt en en wilde haar op de afbeelding van het labyrinth plakken. Het klopte niet. Het kon niet. Plotseling kreeg ik het gevoel dat ze haar eigen kaart wilde. Dus zo geschiedde het. Maria kreeg haar eigen kaart met afbeeldingen van de kathedraal.
Na het maken van kaarten besloot ik om één van die kaarten direct te lezen. Ik schudde de kaarten en trok er blind eentje uit. Je kunt het al raden...het was Maria.
Ik stapte in de kaart en deed het ik-ben-degene-die proces en er kwam een enorme sterke energie naar voren. De energie van het heilige vrouwelijke, waar de kathedraal ook aan gewijd is.  

Door de lezing bracht het mij bij een diepgaand gevoel, heel krachtig.

Hier een stukje van de lezing:

Ik ben degene die...

het eeuwige leven heeft
die zachtheid en reinheid uitstraalt
voor het heilige vrouwelijke staat
de heilige geometrie herbergt en waak over mensen die in deze magische reis stappen
die het licht en de materie is die het goddelijke huist
ik breng mensen tot grote hoogtes

De boodschappen die ze mij had waren bijzonder en ik ben zeer dankbaar voor het ontstaan van deze kaart. Het is overduidelijk voor mij dat dit een raadgeverskaart is, die de archetypische dimensie representeert. De kaart heet Maria Magdalena.

Door regelmatig SoulCollage® kaarten te maken en het proces te doen, zul je dit soort ervaringen hebben, sterke synchrociteiten en diepgaande verbindingen. 

 

Vond je dit artikel interessant? Dan zul je ook mijn gratis ebook SoulCollage® inspiratie leuk vinden. Schrijf je hier rechts in en ontvang hem gratis!


Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 

Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl


 

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®