info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Gecentreerd zijn

 

Ik heb soms van die momenten waarop ik me volledig gecentreerd voel, dit kan komen door meditatie of door enorm op een flow te zitten, of een geweldige vrijpartij. Dit herken je vast ook. Wanneer we gecentreerd zijn, is er balans in ons leven, zijn we in het nu, in ons lijf en uit ons hoofd. 

Er zijn ook regelmatig momenten waarop deze gecentreerdheid ver te zoeken is. Hoe kun je nu vrij snel weer verbinding maken met deze staat van zijn, terwijl je misschien geen tijd hebt om een meditatie van een kwartier te doen? Dat kan door er een SoulCollage® kaart over te maken en er in te stappen op het moment dat je behoefte hebt aan die gecentreerdheid. Je kunt hier natuurlijk verschillende soorten kaarten over maken, zoals een collage met een persoon er op die gecentreerd is, of elementen uit de natuur die je bij gecentreerdheid brengen. Kijk maar wat bij jou past en laat vooral je door je intuïtie leiden.

Waarschijnlijk heb je behoefte aan gecentreerdheid op een moment waarop je jezelf neerhaalt, waarop je vind dat je niet goed genoeg bent. We weten allemaal dat dit overtuigingen zijn die niet van ons zijn, dat wij die overtuigingen niet zijn, maar kunnen hebben. Wanneer je gecentreerd bent, is je hoofd leeg en is er geen ruimte voor deze overtuigingen.

Ik zou het leuk vinden wanneer je, als je een kaart maakt over gecentreerd zijn, deze wilt delen in de Facebookgroep die voor iedereen toegankelijk is.

Hartegroet,

 

Lucy

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

 

 

 

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®