info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

Een betere wereld begint bij jezelf

robert-lukeman-_RBcxo9AU-U-unsplash.jpg

 

 

Het nieuwe jaar is begonnen, vast met goede voornemens en wensen voor 2020.

Ik wens je een fantastisch 2020 en mogen al je wensen uitkomen, en nog veel meer!

Heb jij al een SoulCollage® kaart gemaakt in 2020? Leuk als je dat deelt in het gratis Inner Leadership community platform.

Er gebeurt veel in de wereld; dreigende en bestaande oorlogen, de enorme bosbranden in Autralië, kun jij de balans nog houden in jezelf? Ik zie veel mensen zich enorme zorgen maken over wat er allemaal gaande is in de wereld. Het slaat ze murw.

In SoulCollage® werken we met de schaduw, de persoonlijke schaduw, maar er is ook de wereldschaduw, die op dit moment behoorlijk duidelijk is. Er is weinig balans en er is of teveel (aan negativiteit) of te weinig (aan positiviteit en liefde) in de wereld.

We kunnen daar zelf iets aan doen, door de werken met de archetypes, beschermkaarten en onze eigen innerlijke persoonlijkheden in balans te brengen. Hoe meer mensen dit laatste doen, hoe meer licht we gaan schijnen op de wereld.

Het is waar, een betere wereld begint bij jezelf...

En we hebben allemaal de taak om onze missie in dit leven te leven. Deze gaat voorbij persoonlijk geluk. Het gaat over van betekenis zijn voor anderen, op welke manier, hoe groots of klein dan ook.

Neem anderen mee in je licht, verwarm de wereld, deel en heb lief.

Ga jij voor je hoogste potentie en dus voor een betere wereld?

Hartegroet,

Lucy Schaaphok

 


 

Gratis ebook SoulCollage® inspiratie

Ontdek wat je allemaal kunt doen om jezelf meer in balans te brengen. Wanneer je zelf in balans bent, kun je veel meer aan en dus veel meer bereiken in de wereld en een betere bijdrage leveren aan een betere wereld. 

 
 
 

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®