info@lucyschaaphok.nl   @lucyschaaphok   +31 (0)6 42 54 69 69

Blog


"Ik heb erg genoten van de SoulCollage® dag en het heeft me veel inspiratie gegeven. Wat een krachtig instrument. Met een aantal klanten ben ik er al aan mee aan de slag."
- Joanke Sierksma, Essentie Coaching

De waarde van het delen


Wanneer je kaarten hebt gemaakt is het ook bijzonder om in ieder geval één kaart te lezen van de kaarten die je net gemaakt hebt. Dit kun je uiteraard alleen doen, maar het is zo bijzonder om dat in een klein groepje te doen, samen met anderen. Seena, de oprichtster van SoulCollage® zegt: "Hoe meer tijd een groep besteed aan het delen van wat ze ontdekken, hoe rijker hun ervaring zal zijn." groningen250p.JPG

De ervaring

Mijn ervaring is dat het lezen anders is en dieper gaat als ik mijn kaart lees met de groep. Dit hoor ik ook veel terug van deelnemers. Je bent getuige van elkaars verhaal, er wordt aandacht aan geschonken en met die energie kun jij dieper doordringen tot jouw lezing. Door lezingen van een ander te horen gaan harten open en ontstaat er meer verbondenheid. Iets dat weer versterkend is voor het lezen. Doordat ieder zich openstelt, wat wonderbaarlijk snel en gemakkelijk gebeurt in een groep bij SoulCollage®, ontstaat er vertrouwen. Ook dit werkt weer versterkend voor het proces.

 De lezing van een ander horen

De lezing van een ander raakt je ziel omdat je elkaars spiegel bent. Wij zijn die individuen, het ene, maar we zijn ook één met elkaar; het hele. Door het proces met elkaar te doen wordt het hele versterkt, wat tot heelheid leidt.
Ben je gewend om alleen kaarten te maken en het proces alleen te doen, zoek dan eens een groep op om het samen te doen. Weet je nog niet zo goed hoe het werkt, zoek dan een facilitator op zodat je het proces goed onder de knie krijgt. 

 

Gratis e-book SoulCollage® inspiratie en ezine

Schrijf je nu in voor het ezine SoulCollage®- en marketinginspiratie en ontvang het ebook gratis.

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

Meld je nu aan >


 Zou je dit artikel willen plaatsen in jouw blog, tijdschrift, of iets anders? Dan mag dat. Vermeld dan mijn naam en de website www.lucyschaaphok.nl

 

Gratis video

Van onzekerheid naar succes
met je praktijk

SoulCollage.HighRes_logo2_110p.jpg

 

Meld je aan >


Gratis innerlijk leiderschapsscan voor coaches en therapeuten


key90p.jpgWaar sta jij met de regie in je leven? Wat houdt je tegen? Wat zijn je dromen? Wat heb je nodig om ze te verwezenlijken? Vind antwoorden in deze scan.

Maak kans op dit gesprek en meld je aan 

Meld je aan >

Direct aan de slag met SoulCollage®?

jess-watters-676630-unsplash.jpg

Bestel dan de online workshop

Meld je aan >

"SoulCollage® is een manier om onszelf te accepteren en onze plek in de wereld te begrijpen. SoulCollage® is een proces dat ons uitnodigt om alle delen van onszelf te ontdekken en te verwelkomen. We openen onszelf om balans in onze wereld te creëren."
- Seena Frost - grondlegger SoulCollage®